Miért pont így és erre...
  • Saintgerman
    #13171
    A lélek evolúciója egy folyamat, aminek során a lélek fejlődik és elkezd többet megérteni az univerzumban elfoglalt helyéről, a Forráshoz való kapcsolódásáról és magáról a teremtő univerzumról. A lélek a tapasztalatok illetve a Forrással való megnövekedett kapcsolódás révén fejlődik. A lélek evolúciójának célja pedig, hogy visszatérjen a Forráshoz.

    Amikor a lélek eléggé fejletté válik az emberi életre, nem tér vissza többé az állati létbe, sőt a legtöbb csillagember/földönkívüli soha nem is tapasztalta meg az állati létformát. Szóval egyszerűen csak vissza fogunk térni a lélek-jelenlétünk pompájába.

    Az evolúció irányított, és angyali lények irányításával zajlik és ez az evolúció nem volt mentes a próbálkozásoktól és hibáktól sem, mert az Elsődleges Anomália sajnos nagy mértékben be lett vonva ebbe a folyamatba. Szóval nagyon sok hiba történt az evolúcióban a múltban. Ugyanakkor az univerzum egyre bölcsebbé és bölcsebbé válik és egyre kevesebb és kevesebb fordul elő ezekből a hibákból és egyre több bölcsesség van jelen, így aztán azok az életformák, amelyek a jövőben fejlődnek, sokkal közelebb lesznek majd a tökéletességhez.

    Minden lénynek van lelke, nincs olyan, amelyiknek ne lenne, még az állatoknak, növényeknek is van. Van bennük egy magasabb szintű "jelenlét", ami nélkül az evolúció nem lenne lehetséges. Az ásványokban és a vízben például egy csoport tudat, vagy csoportlélek-lény jelenlét van, amely a megfelelő időre vár, hogy egy magasabb szinten ébredjen öntudatra, hogy tovább fejlődhessen egy magasabb sík, az állatvilág felé. Az univerzum minden lénye rendelkezik egy "Én vagyok" jelenléttel, ami képes a teremtésre. És ez a teremtés mindig interakcióban van más szabad akaratokkal, amit társ-teremtésnek hívunk.