Miért pont így és erre...
  • czihaki
    #13165
    Itt olvasva benneteket, részben helyeslem a genetikailag a gén-kód cserét, de csak a cserét, amennyiben 100% ig ismerik a rengeteg kódból azt a esetleg hibás kódot amit ki kellene cserélni egészségesre hogy az új ember egészségesként szülessen e világra. De telkes gén cserét azért sem tartom helyesnek, --csak szükség estén ha betegség gyanús,- mert egy idegen lényt kaphattok utána annyira idegent, hogy elképzelhető az is hogy visszamenőleg hetedíziglen hordozza magában az ismeretlen ősök legocsmányabb tulajdonságait, azt már nem is említve, hogy elképzelhető az is, hogy a legtorzabb lélek kezdeményt is örökölheti!!!

    Egyáltalán egyikőtök írásában se olvastam azt, hogy a gyermek a DNS-sel együtt, tulajdonképpen a lélek kezdeményt is örökli. Tehát örökölhet fantasztikus agyat, egészséges testet, de ezekkel együtt észrevétlenül, mindenféle jelzés nélkül, egy torzult lelket is örökölhet valakitől, akit nem ismertetek.

    Még a saját utódainknál is előfordulhat sajnos, hogy a dédapának, vagy a űknagymamának a génjeiből is örököl a gyermek. Hiszen minden nemző embernek a DNS-e valójában csak részben a sajátja, többnyire az előtte élőknek az öröksége amit még saját maga a saját életével nemzés előtt átszínezhetett, kijavíthatott illetve eltorzíthatott.

    Elmesélek egy példát Valaki okosnak, tehetségesnek születik, egy hibája van az hogy balkezes. Holott egyik szülője se volt az.-- Kiderült, hogy a kedves anyai nagymama volt balkezes.
    Aztán az illető megházasodik, gyermeket nemz, és a gyermek örökli a balkezességet, de ehhez plusz még a diszlexiát is. De a család tanult emberekből állt akkor ki volt diszlexiás? Aztán kiderül, hogy visszamenőleg az ük-ük nagyapáról híresztelték egyedül a régi famíliában, aki állítólag nem tudott olvasni, és ezért nem is taníttatták.

    De ugyan így örökölhető visszamenőleg a torz lélek energia. Amikor gyermekkortól kezdve agresszív, ellenséges másokkal, vagy épp nagyon félénk, vagy pl. erős tériszonnyal születik- amiről később kiderül, hogy az egyik ős elvesztette a lábát egy várfalról leesve, de utána még született utóda. S a tragédiájának emlékeit bizony átörökítette a lélek szálain! S még lehetne mesélni mind azon lelki örökségekről, amelyeket elszenvedtek az ősök visszamenőleg, viszont valamikor valaki átörökítette azt a hibás "lélek hullámot"