Miért pont így és erre...
  • Katalizátor
    Tényleg? Én eddig azt hittem a világháborúk a technikai fejlettség miatt voltak ennyire véresek. Sőt, ha jól tudom az első VH-ban, tűzszünet alatt átjártak egymáshoz bratyizni az ellenfelek. De biztos ez is csak hamisítás...

"Vajmi keveset tudsz az emberiség Darwin előtti történetéről"

De te biztosan mindent tudsz azokról az időkről! Szóval akkor a spanyol telepesek keblükre ölelték az indiánokat? Az afrikai rabszolgák önkényesen mentek melózni? A hunok a szeretet jegyében kaszabolták le azt a sok embert? És nem utolsó sorban: a keresztények, a békét vitték keletre a sötét középkor alatt? Vlad Drakul biztosan a Fajok eredetét olvashatta, amikor a karóba húzott emberek tömegében reggelizgetett...

Abban igazad van, hogy Hitler már az evolóció "szellemében" kiáltotta ki az árja fajt, és vetette meg a zsidókat. A dolog ott kezd problémás lenni, hogy nem volt igaza! Mivelhogy ilyen nem létezik! Hitler hibázott! Ahogy te is! Mivel undorodsz a gondolattól, hogy az embert az állatokhoz hasonlítsd, te is úgy gondolkozol, mint Hitler! Te "más" akarsz lenni, kiemelkedő. Te nem akarsz állat lenni, mert te "ember" vagy. Önteltséged pedig gyűlölethez vezet és hibás gondolataid lesznek. Az evolúció a közös eredetet szemléli, ami egyenlő a tesvériséggel. Hiába vadásszuk egymást, hiába van tápláléklánc, egymásra vagyunk utalva, senki sem haszontalan! Körforgás van, egység van, ne szeparáld magad külön, mert pont abból vannak a bajok! Megfigyelheted a világban történő alakulásokat is! 5O éve még a társadalom zöme megvetette a feketéket. Habár ez még a mai napig is tart, a számuk jelentősen csökkent. A világ folyamatosan változik és JÓ irányba! Csak még türelmesnek kell lennünk! Tudod a csoda nem történik meg csak úgy egyik napról a másikra!