Miért pont így és erre...
-
Mivel nem követem a topikot naponta és úgy általában ritkán ezért nem, nem olvastam. Egyébként meg ha vannak saját laboratóriumi kísérleteid, megfigyeléseid amiket leírtál szívesen elolvasom. Addig azonban az csak egy teória semmi több. Ez egy konkrét vizsgálat megfigyelés. Függetlenül attól, hogy négy éves. Te még ilyennel sem rendelkezel. De ha amúgy szeretnéd egy rakás ilyen megfigyelést és eredményt belinkelek neked angolul (sajna magyarul nincsen a neten).
Sajnálom de igazuk van a többieknek. Ha olyan érvet hoznak fel neked amire nem tudsz válaszolni elsiklasz felette. Ha meg konkrét adatokat és megfigyeléseket raknak eléd kijelented, hogy az szerinted nem jó és kész. Sajnos felesleges veled erről az egész témáról beszélgetni, vitatkozni, mert akármit mutatnék (mutatunk) neked, szerinted az sosem jó, nem igaz vagy egyszerűen szerinted nem lehetséges (a tények ismeretében sem). Így eléggé oka fogyott és parttalan, hogy ezt a beszélgetést folytassuk. Minden esetre további jó csevegést és eszmecserét kívánok itt neked a fórumon, az én részemről befejeztem. További sok sikert neked!