Miért pont így és erre...
-
"Ha értenéd nem vágtál volna ki egy olyan részletet ami a kísérlet egy részére vonatkozott de nem a végkövetkeztetésről."
Ha a kísérlet ezen részének a kimenetele a megfigyelőtől függene, az alátámasztaná a te állításaidat, ezt lehet félreértelmezni (ahogy van ahol ezt meg is tették sajnos, ebből is lettek ilyen filozófiai problémafelvetések), így viszont nem.
"CSak az elméhez van köze mindennek ,az ember végezte el a kísérletet ,nem a foton próbáld megemészteni ,mindent az emberi elme hoz és hozott létre próbáld értelmezni ez benne a lényeg"
Mi az, hogy mindennek? A világot is, minket is csak az elméd hozott létre, vagy wtf? Akkor minek is írsz ide? A gravitációt is az emberi elme hozza létre, mert ha nem engeded el az almát, nem esik le (tehát nem végzed el a kísérletet) ? :D Tényleg komolyan gondolod ezeket, amiket írsz?
"a kvantumos összefonódás , ahogy a cikk is írja a két foton nemcsak egymással van összefonódva hanem /4es tükrökkel és a szűrőkkel is ,innen már csak egy lépés hogy felfogd az agyaddal is ... de úgylátom ez magas."
Igen, egyszerűen nem látom a kapcsolatot a te elképzeléseid és a tudomány felfedezései között. Hogy jön le neked az a következtetés a kvantum-összefonódásból, kvantumradír kísérletből az, hogy minden össze van fonódva, mindent az elméd hoz létre, és elmeprogramozással te hatással tudsz lenni a fizikai világra (meggyógyítani magadat a rákból, 2x annyi pénzt keresni (de nem pénzt xD ) ). Elárulok egy titkot, megkímélve a felesleges üzeneteket megelőzve: akkor fogjuk elhinni (vagy legalább nem fogunk hiszékeny idiótának nézni) ezt:
-ha tudsz értelmes, összeszedett, vagy legalább logikus és ellentmondásmentes magyarázatot adni a kapcsolatra, hogyan következtettél ezekből az eredményekből, kvantummechanika törvényeiből ezekre
-tudsz olyan kísérletet mutatni, ahol lehet erre a kapcsolatra következtetni, illetve olyan példákat mondani, ahol kizárható más tényező, egyértelműen az agykontroll miatt következett be a "változás". Eddig amiket felhoztál, egyértelműen nem felelnek meg ezeknek a kritériumoknak, még ha te úgy is érzed (bár a rákos esetnél nem tudom miért érezhetnéd úgy, mikor egyértelműen le írta még ő is, hogy kezelték, műtötték). Egészen addig csak hülyét csinálsz magadból, pláne ha nem tudsz egy értelmes érvet leírni, lehetőleg nem tele nyelvtani hibákkal is.
"Nyugodj meg a legnagyobb fizikusok sem értik hogy lehet ez ,de a te materialista tárgyilagiasságod lenyűgöző ,szépen érvelsz az orvostudomány mellett és te tudod hogy agykontrollal semmit nem lehet meggyógyítani ... no coment a hitedet nem vehetem el ... mellesleg hallottál már placebó kísérletekről... á biztos nem."
Hagyd már abba ezeket a balfasz dumákat, fölösleges. Mit nem értenek a fizikusok, a fizikusok csak megfigyelik, leírják (matematikai modellt alkotnak), ellenőrzik, következtetnek, további kísérleteket végeznek, hogy minél részletesebben megértsék és le tudják írni a jelenséget. Semmi értelme ilyenekke ldobálózni, hogy "legnagyobb fizikusok sem értik". Materialista tárgyilagosság, ez is megint mi...
Nekem nincs hitem, bármiről meggyőzhető vagyok, de te pontosan az ellenkezőjéről győzöl meg.
Placebó kísérletekről többféléről hallottam, nem tudom milyen kísérletre gondolsz. Nekem van olyan ismerősöm, aki részt vett kísérletben, ő pont a placebo gyógyszert kapta, és nem is lett jobban tőle (nem tudom sajnos, hogy milyen betegsége volt).
"nyugodtan programozzátok a tudatalattitokba hogy mindent csak kemény munkával lehet elérni és még úgy sem ,nálatok ez is fog megvalósulni de akkor ne irigykedjetek verebek."
Nagyon szereted ezt a "minden" szót. Elég sok dolog van azért, amit csak kemény munkával lehet elérni, és biztosan kevés, ha csak programozgatod az elmédet (mégha működne is bizonyos esetekben). De örülök, hogy te mindent el tudsz érni elmeprogramozással, nem kell semmiért sem megdolgoznod, minden jön magától.