13357
Miért pont így és erre...
-
Lokker #11933 Még mindig nem derült ki mi van a bankszámládon 2x annyi ami nem pénz és melyik gyárban adnak 10ezres órabért az utolsó csicska munkásnak. Csak a gigolo kft jut eszembe. -
Az agykontroll féle gyakorlatok ,elmeprogramozás , jobb agyfél erősítés ,tanulás javítási mozgások filléredbe nem kerülnek , netről ingyen letöltheted ,ahogyan a meditációs gyakorlatokat is , meg még az akupresszúrás térképek is ,szóval tényleg elég nagy birkának kell lenned ha elhiszed hogy csak 10 ezrekért próbálhatod ki.
-
szenyor Lopez #11931 Mi van vele? Leírtam egy valós szituációt. Néhány kezelés után az illető eldobta a szemüvegét. Megérte? Megérte. Nyilván létezik olyan is, amikor nem segít. Nem írtam, hogy csodaszer. Vagy most az a kérdés, hogy elhiszed e, amit írok? No erről max személyesen tudnálak meggyőzni, úgyhogy vagy elhiszed vagy nem. Te dolgod. Azért írtam ezt a példát, mert akinek írtam, a szemműtétet hozta példának. -
szenyor Lopez #11930 Pontosan az a lényege ezeknek a dolgoknak, hogy baromira egyszerűek. Nem értem miért vársz/vártok valami bonyolult magyarázatot.
Szóval te a fb-ról tájékozódsz. Hát ok, ezt inkább nem kommentálom
-
kár, hogy egyszerű kérdésekre válaszolni... na azt már nem :(
dehát ezzel más szektákban is így vannak a fanatikus hívek ** -
húha, ti tudományhívők nagyon jól tudtok érvelni ** -
"Ha azt mondod, hogy "Te sem gondolod komolyan, hogy szem problémát meg lehet gyógyítani talpmasszázzsal", akkor determinálod a negatív végeredményt.
-A lényeg megértéséig a verebek nem fognak eljutni ugyan is a titok filmek hiányosak és csúsztatottak. Két féle veréb létezik aki a hallottakat úgy értelmezi hogy a változás pusztán attól következik be hogy gőzerővel elkezdesz dolgozni ,rohangálni munkahelyekre és különböző cselekményeket végezni a cél elérésére,és a másik aki otthon ül és lecsukott szemmel andalító zenére álmodozik hogy mikor kinyitja a szemét ott egy köteg húszezres .Egyik sem fog működni .
A titok működése a kvantumösszefonódással kapcsolatos tanítás , minden anyag ,minden ember bocsát ki ,és vagy tud fogadni információt egy olyan csatornán ami nem a fénysebesség féle fizikai korlátolt világ (ahogyan a két fotonpáral is történik!).
A működésének a realitása abban van hogy az akaratod kisugárzódik és megjelenik minden más ember "fejében".A rendszer ,a mátrix úgy szállítja le neked a célértéket hogy kialakít olyan eseményeket a környezetedben amibe belekapaszkodhatsz , ez lesz az a bizonyos véletlen szerencse.
És ebből a szempontból igaza van Balumnak hogy itt ne keress intelligens jóakarót ,ez csupán egy fizikai törvény mint a gravitáció ,nem a foton beszélget a társával ott sem ,hanem csak a megfigyelés mint teremtő erő megjeleníti a kívánt célt. Maga a megfigyelés predesztinálja az eredményt de nem az akarat, (legalábbis ilyen kísérletet kétrésnél nem ismerek) ezért ez a kísérlet bizonyíték hogy az összefonódás megtrötént és valakik megmérték az eredményt.
A sötétség és tiltakozás az a hiányos ismeretekből fakad ,hibás információkat dobnak a közvéleménybe pl nem jön elő a lámpásból a Dzsin , nincs védőangyalkád a fejed fölött , a teremtő erő az te magad vagy fizikailag ,szellemileg .A biblia tanítása is pusztán fizika óra ,tilos megszemélyesíteni istent,mert onnantól kezdve bevittek az erdőbe ,a tanítás sima fizika volt ,te lettél a teremtő hasonlatosságára alkotva és ott él benned és minden létező dologban , ez csupán a kvantum összefonódás közbeni interaktív oda vissza információ áramlást írja le ,te úgy teremtesz hogy a létrejövő helyzeteket kihasználod .A bajok ott kezdődnek hogy túlmisztifikálják ezt a teremtő fogalmat ,persze nem véletlenül tartunk itt ,hisz a tudás hatalom . Légy veréb nézz tévét és dolgozz sokat hogy gazdag légy ... -
hihy #11926 Máshol is szarnak, csak nem a fejére.
Ugyanis ajánlották neki: ne hagyd mikike, hogy a fejedre szarjanak, van neked szád is!! -
hihy #11925 hüje
-
Zero 7th #11924 Nem tudnál máshol retardáltkodni? Akkora az internet, itt meg mindenki csak szarik a fejedre, nem lenne jobb máshol? -
arra célzol, hogy a tudomány nem is létezik?
akkor minek a tanait magoltatják állami intézményekben?
ráadásul, nemrég arról prédikáltatok, hogy az az a hitrendszer, amiben csak a hülyék kételkednek ** -
Már régebben belinkeltem egy rahedli forrást ahol Einstein és körei elvégezték a pszihés anyagra hatást ,anyagok rezgését befolyásolták gondolatokkal stb de most nem érek rá visszakeresni .
A kétréses értelmezésed továbbra is hibás ,te úgy csinálsz mint ha értenéd azt amit számos nagy qfizikus mai napig nem tud megmagyarázni .
Jó legyen vegyük ki hogy az ember figyeli meg , na de akkor ki végzi el a megfigyelést ??? Maga a laboratórium életre kell és végrehajtja vagy komolyan mondom nem értem mit nem értesz ezen ,sajnos ott kell lennie az embernek hogy leolvassa a végeredményt ,ez pedig kazuálisan nem jöhet létre ,mert a fotonpár akinek nincs akarata mégis odaszól a párjának aki nemmelesleg már becsapódott hogy figyelj már most menj vissza és csapódjál be úgy hogy közbe interferálsz mert látok 200km re előttem egy polárszűrőt és a kísérlet azt óhajtja hogy ilyenkor azt az eredményt kell produkálni .
De mondom nem tudom miért hiszed azt hogy egyszemélyben megoldottad azt a rejtélyt amit az ezzel foglalkozó fizikusok sem tudnak.
-
hihy #11921 hüje -
Zero 7th #11920 A tudomány hogyan tévedhetne, mikor az egy fogalom, ami nem is tud semmit csinálni? -
:0 dehát a tudomány hogyan tévedhetne, ha bizonyítékokon alapul? -
Zero 7th #11918 Az hagyján, de a csodálatos megmagyarázhatatlan, orvosoksemtudjákhogyan gyógyulásoknál sem szaladnak ellenőrizni, hogy az eredeti diagnózis nem volt-e totál fals.
Kicsit máshogy hangzik úgy a sztori, hogy
"Tavaly szeptemberben diagnosztizáltak rákkal. Azóta csak forralt görényhugyot ittam minden nap, egy hónapja voltam kontrollon, és nyoma sincs a daganatnak! Ez csodálatos!
Ja, igen, és azt is mondták, hogy az előző vizsgálat eredménye hibás volt, a műszer egy hibás képét nézték az orvosok ráknak." -
Zero 7th #11917 Akkor? Talpmasszázs..? -
BladeW #11916 Strepsils sehol nem írt olyant, hogy kizárólag csak akarni kell.
Akkor kilyukadunk oda, hogy ha valamit el akarunk érni akkor "nem elég elhinni, tenni is kell érte"? Ez már lassan mehetne facebookos bölcsességnek is.
A betegségekkel kapcsolatosan, mi a helyzet a fertőző betegségekkel? Soha egy (facebookos) anekdotát nem hallottam még, hogy citromot ettem, meg erősen hittem és kigyógyultam az AIDS-ből! -
szenyor Lopez #11915 Konkrétan mivel van problémád? -
szenyor Lopez #11914 Azzal nincs semmi baj. -
Zero 7th #11913 Az, most komolyan kérdem, miért baj, hogy ha az ember nem akar NYILVÁNVALÓ hülyeségre, ami nem működhet, és nem is működhetett SOHA SENKINEK, nem akar pénzt kibaszni..? -
uwu420 #11912 És ezek után meg vagytok sértődve ha egy csoportba kezelnek titeket... -
szenyor Lopez #11911 Nagyon nem értitek miről beszél strepsils.
"ha erősen koncentrálok akkor nem kell több százezer forintot lézeres szemműtétre költenem hanem csak elképzelem és kész?"
Igen, ha nagyon erősen koncentrálsz arra, hogy meg szeretnél gyógyulni, akkor megoldódhat más módon is a problémád. Neked ma van egy hited: a szemeden csak a doki javíthat, műtéttel. Ha félredobod ezt és elkezdesz nyitottan gondolkodni, utánajárni, kiderülhet, hogy akár más is segíthet. Nem akarok mélyebbre menni az ezotériába, de -velem már többször megesett- ha tényleg erőteljesen keresek valamire megoldást, akkor szembejönnek a "véletlenek". De ezt nem muszáj elfogadni. Amit viszont igen, hogy ha a megoldást keresed és pl. a látásodon szeretnél javítani (nem pedig azt mantrázod magadban, hogy szemműtétet akarok és már csak 50e ft hiányzik rá), akkor a látókörödbe kerülhet olyan megoldás is, ami nem a szemműtét. Nekem a környezetemben egy 2,5-es szemüveget tudott eldobni valaki talpmasszázs kezelés után, valamint egy az élete során teljesen megvakult (tehát nem úgy született) illető kapta vissza a látását, olyan 50%-osan kb. egy szemtréner közreműködésétől. A talpmasszázsost a dokik úgy "kezelték", hogy szemüveget adtak neki, míg akin a szemtréner segített, arról konkrétan lemondtak. Természetesen nem kell minden kókler szavára hallgatni és nem azt mondom, hogy a szemműtét nem megoldás, csak azt, hogy létezhetnek más megoldások is. De ehhez nyitnod kell az elmédet és utánajárni. És akarni a gyógyulást. Mert akkor fogsz tudni érte tenni is.
Strepsils sehol nem írt olyant, hogy kizárólag csak akarni kell. Ha ez így lenne, akkor nyilván dolgoznia sem kéne.
És igen, pontosan ezért baromság a titok című film, mert sokan csak addig jutnak el, hogy rágondolok egy köteg ötezresre és itt terem a kezemben. Eltelik húsz mp, a pénz nincs ott, tehát marhaság.
És azért mosolyogtatóak a kérdéseitek, mert önmagukban hordozzák a válaszokat is:
"Te sem gondolod komolyan azt, hogyha például én azt képzelem, hogy nő egy harmadik kezem, akkor tényleg fog...."
Ha azt mondod, hogy "Te sem gondolod komolyan, hogy szem problémát meg lehet gyógyítani talpmasszázzsal", akkor determinálod a negatív végeredményt. Mégpedig nem egy elcseszett mágiára kell itt gondolni, hanem mivel elveted a lehetőségét, nem fogsz utánajárni. Ha kapsz egy ismerőstől beajánlást, nem fogod elfogadni. Mivel te már előre eldöntötted, hogy ez nem gondolható komolyan. Ezt (is) jelenti a gondolat teremtő ereje. Nem kell mögélátni semmi ezoterikusat. Az már a következő szint ;) -
Lokker #11910 Egyértelmű, hogy a gigolo kft. ahol dolgozik, de azért rákérdeztem. -
hihy #11909 Bocsi, hogy kissé túlvicceltem magam.
Ne haragudj. -
Nem neki van 10 ezres órabére, hanem az "olyan" munkánál számolt annyival és levezette hihynek miért volt butaság a felvetése. -
"Ha értenéd nem vágtál volna ki egy olyan részletet ami a kísérlet egy részére vonatkozott de nem a végkövetkeztetésről."
Ha a kísérlet ezen részének a kimenetele a megfigyelőtől függene, az alátámasztaná a te állításaidat, ezt lehet félreértelmezni (ahogy van ahol ezt meg is tették sajnos, ebből is lettek ilyen filozófiai problémafelvetések), így viszont nem.
"CSak az elméhez van köze mindennek ,az ember végezte el a kísérletet ,nem a foton próbáld megemészteni ,mindent az emberi elme hoz és hozott létre próbáld értelmezni ez benne a lényeg"
Mi az, hogy mindennek? A világot is, minket is csak az elméd hozott létre, vagy wtf? Akkor minek is írsz ide? A gravitációt is az emberi elme hozza létre, mert ha nem engeded el az almát, nem esik le (tehát nem végzed el a kísérletet) ? :D Tényleg komolyan gondolod ezeket, amiket írsz?
"a kvantumos összefonódás , ahogy a cikk is írja a két foton nemcsak egymással van összefonódva hanem /4es tükrökkel és a szűrőkkel is ,innen már csak egy lépés hogy felfogd az agyaddal is ... de úgylátom ez magas."
Igen, egyszerűen nem látom a kapcsolatot a te elképzeléseid és a tudomány felfedezései között. Hogy jön le neked az a következtetés a kvantum-összefonódásból, kvantumradír kísérletből az, hogy minden össze van fonódva, mindent az elméd hoz létre, és elmeprogramozással te hatással tudsz lenni a fizikai világra (meggyógyítani magadat a rákból, 2x annyi pénzt keresni (de nem pénzt xD ) ). Elárulok egy titkot, megkímélve a felesleges üzeneteket megelőzve: akkor fogjuk elhinni (vagy legalább nem fogunk hiszékeny idiótának nézni) ezt:
-ha tudsz értelmes, összeszedett, vagy legalább logikus és ellentmondásmentes magyarázatot adni a kapcsolatra, hogyan következtettél ezekből az eredményekből, kvantummechanika törvényeiből ezekre
-tudsz olyan kísérletet mutatni, ahol lehet erre a kapcsolatra következtetni, illetve olyan példákat mondani, ahol kizárható más tényező, egyértelműen az agykontroll miatt következett be a "változás". Eddig amiket felhoztál, egyértelműen nem felelnek meg ezeknek a kritériumoknak, még ha te úgy is érzed (bár a rákos esetnél nem tudom miért érezhetnéd úgy, mikor egyértelműen le írta még ő is, hogy kezelték, műtötték). Egészen addig csak hülyét csinálsz magadból, pláne ha nem tudsz egy értelmes érvet leírni, lehetőleg nem tele nyelvtani hibákkal is.
"Nyugodj meg a legnagyobb fizikusok sem értik hogy lehet ez ,de a te materialista tárgyilagiasságod lenyűgöző ,szépen érvelsz az orvostudomány mellett és te tudod hogy agykontrollal semmit nem lehet meggyógyítani ... no coment a hitedet nem vehetem el ... mellesleg hallottál már placebó kísérletekről... á biztos nem."
Hagyd már abba ezeket a balfasz dumákat, fölösleges. Mit nem értenek a fizikusok, a fizikusok csak megfigyelik, leírják (matematikai modellt alkotnak), ellenőrzik, következtetnek, további kísérleteket végeznek, hogy minél részletesebben megértsék és le tudják írni a jelenséget. Semmi értelme ilyenekke ldobálózni, hogy "legnagyobb fizikusok sem értik". Materialista tárgyilagosság, ez is megint mi...
Nekem nincs hitem, bármiről meggyőzhető vagyok, de te pontosan az ellenkezőjéről győzöl meg.
Placebó kísérletekről többféléről hallottam, nem tudom milyen kísérletre gondolsz. Nekem van olyan ismerősöm, aki részt vett kísérletben, ő pont a placebo gyógyszert kapta, és nem is lett jobban tőle (nem tudom sajnos, hogy milyen betegsége volt).
"nyugodtan programozzátok a tudatalattitokba hogy mindent csak kemény munkával lehet elérni és még úgy sem ,nálatok ez is fog megvalósulni de akkor ne irigykedjetek verebek."
Nagyon szereted ezt a "minden" szót. Elég sok dolog van azért, amit csak kemény munkával lehet elérni, és biztosan kevés, ha csak programozgatod az elmédet (mégha működne is bizonyos esetekben). De örülök, hogy te mindent el tudsz érni elmeprogramozással, nem kell semmiért sem megdolgoznod, minden jön magától. -
Lokker #11906 10000 mi? rubel? amúgy elég nehéz elhinni ahogy te leírtad hogy utolsó szaros szakmunkás vagy gyárban, ráadásul itt és 10ezres órabér. mond már el hol dolgozol mert én is jelentkezek oda majd a mérnöki diplomámmal, tuti felvennének. -
150h ba olyan munkát , 150x 10 000= 1 500 000 x 12=18 000 000 x2 =36 Millió két év alatt .
Hihy ma sem vagy formában
-
hihy #11904 Mert ott aztán lehet ám tökre-faszra keresni.
-
hihy #11903 Nehogy félre értsd, de ugye nem "olyan" munkát(?!) végzel?? -
Nem tudom mi a nagyobb hülyeség hogy már megint nem tudsz szöveget értelmezni vagy hogy azon irigykedsz hogy 2x annyit tudtam megtakarítani de nem dolgozom ki a 160órát
-
Az utolsó szakmunkás melyik részét nem értetted?
Kis logika : vállalkozó nem lehetek mert akkor azt írtam volna , így utolsó szakmunkás azaz valakinél órabérben robotolok ez nyílván egy termék gyár mert nem azt mondtam hogy irodista ,tehát két kézzel gyártok valamit órabérért .
Hadd ne mondjam már el hogy mit mert az tökre független attól hogy én egy órabéres utolsó csicska vagyok ahogy a magyarok nagy többsége ezen a szutyok gyarmaton én kimerem mondani ez van ,ezért is örülök hogy működik a gondolati qvantum összefonódás . -
A programozás azt jelenti hogy megtanítod magadat a nap 24 órájában a kívánt célokra összpontosítani, tehát eleinte naponta egy órát audiovizuálisan mélyíted a célkitűzéseidet .(elkészíted ,leírod stb)Rövid idővel a tudatalattid teljesen rááll ,neked már csak az a dolgod hogy figyeld a napjaidat ,nem homályosodhat el a cél érzet . De többet erről nem írnék ,igazából még semmit nem írtam ,ha érdekel privátba.
-
Lokker #11899 Hitelt. -
Zero 7th #11898 "kétszer annyi van a bankszámlámon , de hangsúlyozom hogy nem a pénzre gondolok"
Mit tartasz a bankszámládon amiből most kétszer annyi van, és nem pénz?
Neked értelmesnek tűnik, amit a képernyőre okádsz, vagy csak nem érdekel, hogy hülyeséget beszélsz? -
Nagyon fontos, hogy a két mágus ne keresztezze a sugarakat.
-
Lokker #11896 Vagy pontosíthatunk, hogy mégis milyen munkát végzel? -
Lokker #11895 Én még mindig végzettséget kérdeztem, mert egy jó asztalos vagy kőműves is lehet pénzes ember te seggfasz. Amíg minőségi munkát végez addig mindig hívni fogják és meg is fizetik.
Ki nem szarja le hogy szakmunkásképzőbe járt vagy egyetemre. Egyetemeken is kibaszott sok hülye van akik nem tudnak megcsinálni egy egyszerű középiskolai matekfeladatot.
Nem te "elmeprogramoztad" magad hanem mások a hülyeségre. -
BladeW #11894 Egyébként mi van ha két "Titok" mágus egymással ellentéteset varázsol? Ki nyer, aki magasabb szintű, vagy akinek több manája van? (Már csak, hogy mire érdemes fejleszteni a skill tree-n.)