Miért pont így és erre...
  • strepsils
    Nekem soha nem fogsz hinni mert mondok valamit ,a hit technikáját saját magadban kell kidolgoznod úgy hogy nem becsapod magadat hanem elhiszed hogy megtörténik amire gondolsz . És ez az amiért látatlanban megmondom hogy neked nem fog működni mert te eleve egy filozófiai bagatel fogalomként értelmezed a hitet , rengeteg munkádba fog telni hogy ne csapd be magad , ez a buktatója a titok c filmnek ,igazából nem a technikára tanít meg csak eléd dobja hogy higgy , de hogyan mikor azt se tudod eszik e vagy isszák.

Nekem intuitívan jött ,rá fél évre megváltozott a cég felállás ami 7 évig fix volt ,bejött a képbe egy plusz pénzkeresési lehetőség , ezután fél évre a vezetőség is lecserélődött amire álmunkban sem gondoltunk ,szó szerint hajmeresztő változások történtek , az elmúlt 7 évben semmi tartalékom nem keletkezett ,most két év eltelt és egymillió a tartalékom úgy hogy még egymillióval tartoznak nekem ,tehát az egymilliós tartozás mellett is egymilliót félre tudtam rakni ami azelőtt elkézelhetetlen volt ,nem is maradt volna annyi havi szinten hogy félrerakjak .

És pont úgy csináltam ahogy mondták ,amikor megtudtam hogy nekem kell eltartanom x et (mélypont ,depreszió) aki miatt most 1M hiányom generálódik akkor kezdtem direkt rágyúrni az elmetechnikára és utána lettek ezek a gyökeres változások amik megengedték hogy még ez mellett is félre tudtam rakni ugyanekkora részt .

Hangsúlyozom hogy az elmúlt 10 évben semmi nem történt soha és semmilyen információ nem utalt arra hogy most változások lesznek.

És még szándékosan kihagytam rengeteg eseményt amire én is csak néztem és nem értettem hogy most ez komoly , a lényeg hogy varázslat vagy minek nevezed azok a régiek talán nem voltak hülyék csak tudtak valamit "kérd és megadatik" ez van a bibliában nem az hogy dolgozz keményen 8 órában,ugyan ez az Aladin csodalámpás meséje amit kijavítanak a titok filmben mert az eredetileg nem arról szól hogy a Dzsin teljesíti 3 kívánságodat hanem arról hogy bármit kívánsz az teljesül az is amit nem akarsz annyiszor amennyiszer akarod,ez csak a tudat hullámai ,qfizikai esemény összefonódás mesealakokba személyesítve. Ezért van az hogy rengeteg nyomorult embernek egész élete nyomorult mert csak azt mantrázza hogy jajj de szegények vagyunk nincs munka és ez meg is valósul, persze most mondod hogy életszerűtlen hogy az ellenkezőjét mantrázza valaki ,igen ezért mondtam hogy ez kemény munka. A sikeres emberek soha nem dilemmáztak a jelenen hanem tudták hogy bekövetkezik amire vágynak "kérd és megadatik" nevetséges de igaz .

Egy általános iskolás oszttársam már akkor tudta hogy ő mi akar lenni ha nagy lesz ,hát nagy lett és most igen csak bejött az élet, írd be jutubra Myon and Shane 54 és nem a Császár Elődről beszélek . Ezek az emberek vagy tudatosan vagy sem de a technikát használják ahogy a nyomorúságos szegény ember is csak ő azt programozza hogy de rossz nekem jajj de kevés a pénzem jajj nincs munkahely kilátástalan a jövőm.