13357
Miért pont így és erre...
-
Koppixer #11893 "kevesebbet dolgozok mint 2 éve és kétszer annyi van a bankszámlámon"
Ezek elérése érdekében milyen gyakran "programoztál", és esetenként mennyi ideig? -
Higgyék de ezért nehogy már én legyek kettős személyiség 
-
Richard Donkies #11891 Ezek komolyan elhiszik, hogy hibátlan a világképük...
-
Megint olyan jelzőket pufogtatsz aminek nem is ez az értelme.
Attól még nem leszek kettős személyiség hogy te felettem döntesz mi az értelmes és mi nem az .
Amit nem tudsz értelmezni és efogadni az nem az de ettől én még nem leszek kettős mert én meg tudom mit miért mondok.
A te szubjektív véleményed ,nem több.
-
hihy #11889 De igen, észreveszem amikor elfogadható, mi több nagyon is értelmes dolgokról beszélsz.
Csak mondd meg, miért vagy ilyen kettős személyiség?
-
hihy #11888 Mint a te linked: csak hinni kell benne -
Már nem először téma a vatikáni istenes agymosás ,többször is írtam de Avatara előadásában is belinkeltem a Mária Magdolna rejtély c. elmondja. Olyan mintha elfelejtenéd a dolgokat vagy el se olvastad... -
hihy #11886 ÓRIÁSI!!!! -
hihy #11885 Miért nem ilyen értelmes dolgokat írsz mindig?? Grat! -
hihy #11884 Gondolod ez ma nem ugyanúgy van, illetve szerintük lennie kellene? -
Namelesske #11883 Történelmi pillanat. Egyetértek a keresztény vallásról alkotott véleményeddel.
-
Ja bocs gondolom azért kérdezted mi a végzettségem hogy megtudd magyarázni a plusz pénzt ,hát elárulom neked hogy én csak egy utolsó szakmunkás vagyok tehát még racionálisan sem valószínű hogy félre tudjak rakni , ahogy azelőtt nem is tudtam . Na most varj gombot
-
Te ritka egy balfasz ember lehetsz , most komolyan az én mesevilágomat akarod összetörni 
És ki mondta hogy én a pénzt mantrázom? Látod majd hülye leszek itt belemenni a technika részleteibe, ilyen verebeknek nem mondok semmit.
A lényeg hogy kevesebbet dolgozok mint 2 éve és kétszer annyi van a bankszámlámon , de hangsúlyozom hogy nem a pénzre gondolok , ti verebek már itt elfossátok .
A logikád is bámulatos ,miért kéne egy hajléktalannak ismerni ilyen dolgokat mikor még te aki elvileg tanult ember sem hallottál nagyon ilyenről és nem is gyakoroltad . -
Csak a Níceai Zsinat után átírta bibliában jelenik meg a pokol és amiket írsz , onnantól datálódik a vatikán rémuralma ,ez lényegében egy keresztyén diktátor szekta ami az emberek szellemi és anyagi leuralásáról szól ,az agykontrollal is kapcsolatos ,a leuralt félelemben tartott ember gondolatai is akörül forognak + a hamis információkba vetett hit létrehozza azt , ők is tudták hogy a szabad akarat nagy fegyver ha a nép kezében van . Ma már világszinten nem nagyon van szabad akarat a népeknél ,a tv mozi hollywood és az olvasás hiánya olyan szinten veri szét a gyerekek fantáziálási képességét hogy felnőttre nem lesznek benne kérdések gondolatok ,folyamatosan irányítható rabszolga lesz amire a vaskorik kapitalista világnak szüksége van.
Én találkoztam üzleti okokból olyan egyetemista 20 körüliekkel 2 személyel hogy nem tudtak beszélni , nem köszöntek és csak az egyik tudott valamit hümmögni ,a kérdéseimre nem reagált csak nézett bambán pedig nem voltak beszívva. -
Lokker #11879 Szóval ha erősen koncentrálok a pénzre és nem csinálok semmit egész nap akkor is gazdag leszek. Ez tök egyértelmű, hogy én erre eddig miért nem gondoltam, biztos csak poénból vannak hajléktalanok és csórók akik nem "elmeprogramozták" magukat.
Össze kell hogy törjem a mesevilágod mert az ilyen szintű retardáltságra senki nem irigy te veréb. Komolyan, mi a végzettséged? Mert eddig a hivatásos retardált ami illik rád. -
Kvantum összefonódás , minden mindennel kapcsolatban van ,és szubatomi szinten nem létezik olyan hogy tárgy ,minden csak egy hullámfüggvény ,és minden bocsát ki és fogad rezgéseket ,talán így már érted ?
Néhányan itt sajnálatra méltó verebek vagytok de én mégsem sajnálok senkit ,annak örülök hogy van látszata az elmeprogramozásomnak méghozzá olyan mértékű amit én sem hittem volna el senkinek ,szóval ezt a negatív károgást meghagyom nektek ,nyugodtan programozzátok a tudatalattitokba hogy mindent csak kemény munkával lehet elérni és még úgy sem ,nálatok ez is fog megvalósulni de akkor ne irigykedjetek verebek. -
BladeW #11877 A mosógép fűtőszál működési elve -
Lokker #11876 gerincműtét
Gondolom a pénzenergiában is hiszel. -
MasterMason #11875 Igen. Csak gondolni kell rá nem tudtad? Ha szerencséd van, akkor még visszatér a Jézuska is, és majd a vizbűl varázsol tablettás bort. :D
-
MasterMason #11874 A bibliában az van, hogy a pokolba kerülsz ha pénzre és gazdagságra egyáltalán csak gondolni is mersz. Nem véletlen van ez benne, a rabszolgákat terrorizálták ezzel rabszolgatartó uraik, hogy eszükbe se jusson pénzzel foglalkozni, ne jelenthessenek konkurenciát... -
MasterMason #11873 Az ősember sem azért maradhatott életben és élhette túl a vadont, mert rózsaszínű álmokat kergetett.
Tudta nagyon jól, hogy ha kilép a barlangból, akkor mint a prédára úgy lesnek rá medvék, és egyéb ragadozók.
"szeretet, hit, bizalom"
Ezek a kurva olcsó émelyítő szavak mind csak arra jók, hogy elaltassák benned a túléléshez szükséges természet adta képességet.
-
Namelesske #11872 Az konkrét -
pet0330 #11871 Óh bocsáss meg én azt hittem, hogy már valami kézzelfogható dologról beszélsz xD
A lottóötöst is meg szokták nyerni, van akinek bejön az élet, van akinek nem, ez van....
Azzal egyetértek, hogyha bízol valamiben, akkor bízol magadban és jobban tudsz teljesíteni, de ennek semmi köze a te "varázsolgatásodhoz" de ha neked jobban tetszik ez a magyarázat...
Miért nem mondod azt, hogy Allah adta neked? Esetleg Zeusz? Vagy Thor? Szerintem érzed, hogy tudnám még sorolni.... -
hihy #11870 Pénz nem a természet része??
Hát akkor mi?? Miből készítik??
Ugyhogy strepsils igenis meg tudja mókolni a pénzt is:))) -
hihy #11869 Ja és hívd vissza a pici agyad a naprendszer távoli zugából, mert, ha meglátja miket hadoválsz, azonnal a zárt osztályra megy.
Azt akarod??:)) -
Katalizátor #11868 Ez itt igencsak sántít nekem! Mégis mi köze a pénznek a gondolatokhoz, energiához? Mi köze bármihez is, ami a természetben működik? A pénz nem a természet része! Ennyi erővel orkokat is idézhetnél magad köré! -
hihy #11867 Te melyik piacon árulsz?
Baszod te egész hazánkat ellátod friss zöldséggel.
Amúgy biztos nem vagy depis, mert gondolom amikor visszaolvasod magad, szétröhögöd a fejed.
Ez nálad olyan egyfajta maszturbáció??
-
Nekem soha nem fogsz hinni mert mondok valamit ,a hit technikáját saját magadban kell kidolgoznod úgy hogy nem becsapod magadat hanem elhiszed hogy megtörténik amire gondolsz . És ez az amiért látatlanban megmondom hogy neked nem fog működni mert te eleve egy filozófiai bagatel fogalomként értelmezed a hitet , rengeteg munkádba fog telni hogy ne csapd be magad , ez a buktatója a titok c filmnek ,igazából nem a technikára tanít meg csak eléd dobja hogy higgy , de hogyan mikor azt se tudod eszik e vagy isszák.
Nekem intuitívan jött ,rá fél évre megváltozott a cég felállás ami 7 évig fix volt ,bejött a képbe egy plusz pénzkeresési lehetőség , ezután fél évre a vezetőség is lecserélődött amire álmunkban sem gondoltunk ,szó szerint hajmeresztő változások történtek , az elmúlt 7 évben semmi tartalékom nem keletkezett ,most két év eltelt és egymillió a tartalékom úgy hogy még egymillióval tartoznak nekem ,tehát az egymilliós tartozás mellett is egymilliót félre tudtam rakni ami azelőtt elkézelhetetlen volt ,nem is maradt volna annyi havi szinten hogy félrerakjak .
És pont úgy csináltam ahogy mondták ,amikor megtudtam hogy nekem kell eltartanom x et (mélypont ,depreszió) aki miatt most 1M hiányom generálódik akkor kezdtem direkt rágyúrni az elmetechnikára és utána lettek ezek a gyökeres változások amik megengedték hogy még ez mellett is félre tudtam rakni ugyanekkora részt .
Hangsúlyozom hogy az elmúlt 10 évben semmi nem történt soha és semmilyen információ nem utalt arra hogy most változások lesznek.
És még szándékosan kihagytam rengeteg eseményt amire én is csak néztem és nem értettem hogy most ez komoly , a lényeg hogy varázslat vagy minek nevezed azok a régiek talán nem voltak hülyék csak tudtak valamit "kérd és megadatik" ez van a bibliában nem az hogy dolgozz keményen 8 órában,ugyan ez az Aladin csodalámpás meséje amit kijavítanak a titok filmben mert az eredetileg nem arról szól hogy a Dzsin teljesíti 3 kívánságodat hanem arról hogy bármit kívánsz az teljesül az is amit nem akarsz annyiszor amennyiszer akarod,ez csak a tudat hullámai ,qfizikai esemény összefonódás mesealakokba személyesítve. Ezért van az hogy rengeteg nyomorult embernek egész élete nyomorult mert csak azt mantrázza hogy jajj de szegények vagyunk nincs munka és ez meg is valósul, persze most mondod hogy életszerűtlen hogy az ellenkezőjét mantrázza valaki ,igen ezért mondtam hogy ez kemény munka. A sikeres emberek soha nem dilemmáztak a jelenen hanem tudták hogy bekövetkezik amire vágynak "kérd és megadatik" nevetséges de igaz .
Egy általános iskolás oszttársam már akkor tudta hogy ő mi akar lenni ha nagy lesz ,hát nagy lett és most igen csak bejött az élet, írd be jutubra Myon and Shane 54 és nem a Császár Elődről beszélek . Ezek az emberek vagy tudatosan vagy sem de a technikát használják ahogy a nyomorúságos szegény ember is csak ő azt programozza hogy de rossz nekem jajj de kevés a pénzem jajj nincs munkahely kilátástalan a jövőm. -
pet0330 #11865 Váó, mutasd meg! Menny el az X-díjért nyerd meg, ha nem hazudsz, akkor őszintén kívánom neked, hogy sikeres legyél. Én vagyok az egyik ember aki nagyon szeretne hinni a varázslatokban, de még eggyel sem találkoztam....
Tényleg, kérlek mutasd be a technikádat, és hinni fogok neked... -
Lokker #11864 ha erősen koncentrálok akkor nem kell több százezer forintot lézeres szemműtétre költenem hanem csak elképzelem és kész? -
Nagyon fényévekre vagy te ezektől a dolgoktól ,mindjárt kezet akarsz növeszteni és ebből a bénaságodból elítéled az alapjelenséget ,ezeket a pszihokinetikus erőket régóta vizsgállják van neki szakirodalma rengeteg kísérlet ,már belinkeltem nagy neveket is köztük volt Einstein is remélem emlékszel ,majd visszakeresed. Röviden a qvantum fizikusok voltak azok akik ráálltak erre a témára először ,nem az ezo tv parapercek .
A válaszom meg az hogy de működik csak nem úgy ahogy te elképzeled mert fingod nincs hogyan kell igazából elképzelni valamit ,ez egy hosszadalmas önképzési folyamat eredménye ,ez nem olyan maszlag mint a titok c jutubos film hogy beesik az elefánt a szobába ,nem is csodálom hogy hitetlen vagy mert ezekben a filmekben is félinformációk vannak amiből egy materialista semmire nem megy . Én egyébként már használok egy komolyabb technikát amit magam fejlesztettem ,és elég jól fejlődik .Érdekes hogy fél évre rá hogy ezt a vonzástechnikát kitaláltam ,utána találkoztam neten ennek a teknikának a leírásával pontosan (nem a titok c film) ,talán megerősítésnek vonzottam be ezt az információt hogy jó úton haladok mert mondom ezt sehol nem hallottam ,én találtam ki mondjuk nem kell elhinni ,elég hogy én tudom hogy ez megtörtént.
És persze relatív hogy én találtam ki mert persze hogy már létezett csak én nem olvastam róla mégis valamiért rájöttem. Ugyan ez nem kézkinövesztős hanem csak bevonzós de az elme technikája és látom hogy működik. Ja és a tudósoknak is működött ezt utóbb elolvastam ,tehát nem én fedeztem fel a csövön a lyukat csak furcsa volt. -
pet0330 #11862 Idézek tőled: "ugyan ez a lényege az agykontrolos gyakorlatoknak is ha elképzeled hogy egy sugár égeti ki a rákot akkor az máris működik mert elképzelted"
Te sem gondolod komolyan azt, hogyha például én azt képzelem, hogy nő egy harmadik kezem, akkor tényleg fog....
Vagy ha ezt elhiszed, akkor tényleg nagyon retardáltnak kell lenned.
Nagyon egyszerű kérdéseket tettem fel, amikre nem tudsz válaszolni ( kifogásokat keresel, és így még mindig azt hiheted magadról, hogy értesz hozzá, miközben fingod nincs a dolgokról ), mégis szépen megkérnélek, hogy válaszolj, mert ha olyan közhelyesek, hogy már nem is foglalkozol velük, akkor biztos nagyon egyszerűek a válaszok is. (Nem is tudod őket, csak menőzöl, hogy annyira közhely, hogy nem vagyok hajlandó válaszolni...) -
Bocsi de nem azért hagyom figyelmen kívül amit írsz mert ne tudnék válaszolni hanem azért mert kurvára unalmas és figyelemre nem méltó közhelyekkel fárasztol.
Meg mit vitatkozzak egy olyannal aki kategórikusan nem ismer ilyen placebó összefüggéseket és a hit fogalmát mindíg valami filozófiai értelemben használlja.
-
pet0330 #11860 Strepsils, még mindig kérdezem, a gondolataimmal milyen FIZIKAI folyamatot indítok meg, amitől pl összemegy a daganat?
Honnan tudod, hogy nem pont azok élték túl, akik nem hittek benne, és akik meg valójában elhitték azok haltak meg (csak a végeredmény után tudod eldönteni, hogy ki hitt benne igazán, innentől kezdve hülyeség amit beszélsz, semmi alapja nincs).
Ja és miért is nem halhatatlanok akik képesek erre? :O
Annyira csodálatos, hogy felteszek kérdéseket, és nem válaszolsz rájuk, mert nem tudsz, és te is érzed, hogy teljesen sántít minden az amit mondasz, azért inkább figyelmen kívül hagysz minden téged cáfoló dolgot.... Ha így állsz hozzá akkor bújj be a sarokba és ne itt "érvelj" amikor nem is tudsz...
(Ui: Ha eléggé elhiszed hogy nem vagy éhes, akkor ki sem kell jönnöd a sarokból enni...) -
Ha értenéd nem vágtál volna ki egy olyan részletet ami a kísérlet egy részére vonatkozott de nem a végkövetkeztetésről.
CSak az elméhez van köze mindennek ,az ember végezte el a kísérletet ,nem a foton próbáld megemészteni ,mindent az emberi elme hoz és hozott létre próbáld értelmezni ez benne a lényeg ,a kvantumos összefonódás , ahogy a cikk is írja a két foton nemcsak egymással van összefonódva hanem /4es tükrökkel és a szűrőkkel is ,innen már csak egy lépés hogy felfogd az agyaddal is ... de úgylátom ez magas.
Nyugodj meg a legnagyobb fizikusok sem értik hogy lehet ez ,de a te materialista tárgyilagiasságod lenyűgöző ,szépen érvelsz az orvostudomány mellett és te tudod hogy agykontrollal semmit nem lehet meggyógyítani ... no coment a hitedet nem vehetem el ... mellesleg hallottál már placebó kísérletekről... á biztos nem. -
Köszönöm, hogy elmagyaráztad a kísérlet lényegét, de ezt én is értem. Viszont még mindig nincs szerepe az elmének, és továbbra sincs semmi köze ennek az agykontrollhoz és a rákhoz, és az üzenet nagy részére meg nem reagáltál. -
"Fontos hangsúlyozni, hogy az interferencia már akkor eltűnik, ha az elvi lehetősége megvan annak..."
Az ELVI lehetősége hogy tudjuk az útvonalat.. mindegy úgy sem érted ez neked magas.
A késleltetett kvantumradír kísérletnek pont az volt a lényege hogy a p fotonpárt hosszabb úton hagyták így csak azután tudták detektálni hogy az s foton már becsapódott és kirajzolta a mintát mégis a várt eredmény lett mintha a p foton messziről látta volna hogy előtte lesz egy polárszűrő és az előtt szólt az s fotonnak hogy most mit rajzoljon ki ,ez abszurdum írja is tehát csak az ELVI lehetőséget ha tudjuk akkor azt úgymond megtudja a foton is ráadásul időben visszamenőleg is mert ha később elvesszük a p elől a szűrőt akkor is a várt eredményt kapjuk tehát az sem lehet igaz hogy még időben szólt s fotonnak mert tegyükfel távolról látta hogy mi felé halad.
-
pet0330 #11856 Ha elképzelem, hogy minden sejtem regenerálódik, és nem öregszik akkor halhatatlan leszek? :O (El kéne kezdenem gyakorolni...) -
pet0330 #11855 Akkor lefordítom értelmesen megfogalmazottra amit mondtál, és olvasd vissza, aztán röhögd ki magad!
Ha valaki meggyógyul, az azért gyógyul meg mert elhitte, de aki nem, az nem hitt benne eléggé.... Miben méred az "eléggé hiszed" dolgot? Utólag én is mindenről meg tudom mondani a tutit...
Mi van akkor ha én azt mondom, hogy mindenki aki elhitte hogy meg fog gyógyulni az beteg maradt, de aki nem tudta eléggé elhinni az meggyógyult, na ezt cáfold meg ha tudod...
Lennél kedves és elmondanád, hogy a hitem miatt milyen FIZIKAI folyamatok indulnak meg, amik például legyőzik a rákot? -
Ez érdekes, hogy miután belinkeltem, eltűnt az oldalról (keresővel sem találom)
, de máshol is fenntvan ugyanaz a szöveg.
szoljon.hu
"És elkezdődött a küzdelem. Kemoterápiát és sugárkezelést kaptam, én pedig naponta 3-szor használtam az agykontrollon tanult technikákat.
[...]
Már az első kemoterápia után a felére zsugorodott a jobb tüdőm középső lebenyét kitöltő, gyermekfej nagyságú daganat, a májamról pedig teljesen eltűnt az elváltozás! Egy év után eljutottunk odáig, hogy a tumor egészen kicsi lett, műthetővé vált. Így sor kerülhetett a műtétre. Akkor voltam talán a legközelebb a halálhoz és remélem, ez még sokáig így is marad!"