Miért pont így és erre...
-
Nagyon fényévekre vagy te ezektől a dolgoktól ,mindjárt kezet akarsz növeszteni és ebből a bénaságodból elítéled az alapjelenséget ,ezeket a pszihokinetikus erőket régóta vizsgállják van neki szakirodalma rengeteg kísérlet ,már belinkeltem nagy neveket is köztük volt Einstein is remélem emlékszel ,majd visszakeresed. Röviden a qvantum fizikusok voltak azok akik ráálltak erre a témára először ,nem az ezo tv parapercek .
A válaszom meg az hogy de működik csak nem úgy ahogy te elképzeled mert fingod nincs hogyan kell igazából elképzelni valamit ,ez egy hosszadalmas önképzési folyamat eredménye ,ez nem olyan maszlag mint a titok c jutubos film hogy beesik az elefánt a szobába ,nem is csodálom hogy hitetlen vagy mert ezekben a filmekben is félinformációk vannak amiből egy materialista semmire nem megy . Én egyébként már használok egy komolyabb technikát amit magam fejlesztettem ,és elég jól fejlődik .Érdekes hogy fél évre rá hogy ezt a vonzástechnikát kitaláltam ,utána találkoztam neten ennek a teknikának a leírásával pontosan (nem a titok c film) ,talán megerősítésnek vonzottam be ezt az információt hogy jó úton haladok mert mondom ezt sehol nem hallottam ,én találtam ki mondjuk nem kell elhinni ,elég hogy én tudom hogy ez megtörtént.
És persze relatív hogy én találtam ki mert persze hogy már létezett csak én nem olvastam róla mégis valamiért rájöttem. Ugyan ez nem kézkinövesztős hanem csak bevonzós de az elme technikája és látom hogy működik. Ja és a tudósoknak is működött ezt utóbb elolvastam ,tehát nem én fedeztem fel a csövön a lyukat csak furcsa volt.