Miért pont így és erre...
-
Namelesske #11809 "én mindenesetre magam készítem a nyers és természetes zöldségeket "mert a természetes az nem jó" és örökmozgó sincs csak épp maga az egész univerzum egy kikúrt örökmozgó mert magától mozog sőt a testedben az atomok részecskék mind örökmozgók ,soha a büdös életben nem állnak meg a pályájukon "
Te maximum termesztesz zöldséget, de így sem tudod kizárni a rákkeltő anyagokat, mivel azok már aktívan bekerültek a körforgásba. Csernobil beterítette az egész földet, 1 ásónyom mélyen jár körülbelül az a szennyezés ami kiszabadult. Abból elég párdarab bizonyíthatatlanul benyalt jód vagy más izotóp ami a szervezetedbe jutva szépen elkezdi roncsolni a DNS-t az ionizáló sugárzással, de minden egyéb tulajdonságában normális stabil és semleges atomként viselkedve szinte kiirthatatlanul kering a szervezetedben, egyszer csak jackpotja lesz egy osztódás során és elindul a rosszindulatú sejtburjánzás. Ez csak 1 forgatókönyv, ehhez hozzájön a levegőben, vízben és minden más ételben megtalálható rákkeltő anyagok jótékony hatása. Ha végig gondolod igen magas a rák kockázata a világban, addig vagy biztonságban ameddig a szervezet teszi a dolgát, és nincs valaminek jackpotja. Annyi sejt van a szervezetben, hogy már csak a nagyszámok miatt is lesz jackpot... sajnos. Szóval erősen becsapod magad.
Kivétel akkor, ha lehűtjük az abszolút nullára az egészet... akkor már nem lesz örökmozgó, mondjuk egy eddig fel nem fedezett űranomália ami energiát von el mindentől, és egy párhuzamos univerzumba szivattyúzva táplál egy ottani ősrobbanást. Ha tudnánk hogyan alakult ki az anyag és az energia akkor esetleg még bizonyítani is lehetne az elméletem.