Miért pont így és erre...
  • strepsils
    Igen ,aki a teremtésben hisz az valószínűleg a rákkeltő mikróban ,camtreilben,homeopátiában,összeesküvéselméletekben,mérgező oltásokban,ingyenenergiában is hisz ugye ezt akartad mondani.

Amúgy micsoda közhelyek ezek ,tipikus materialista benyögések "ha rákod van meghalsz ,nem gógyíttya semmi" ,az akupunktúra is kamu ,ja persze azért évezredes tudomány kínában és használják és segít...camtrail ,is-is van ami az vanami nem...a méregtelenítés abszurdum , hát neked biztos remélem vastagbélrákot kapsz 50évesre ettől a sok szar szeméttől amit kajának hívnak én mindenesetre magam készítem a nyers és természetes zöldségeket "mert a természetes az nem jó" és örökmozgó sincs csak épp maga az egész univerzum egy kikúrt örökmozgó mert magától mozog sőt a testedben az atomok részecskék mind örökmozgók ,soha a büdös életben nem állnak meg a pályájukon ,ingyenenergia értelmetlen fogalom ,az energiát nem lehet pénziesíteni ,magát az energia szolgáltatást fizettethetnék meg nem azt hogy hány kJ t fogyasztottál el,ez akkora csúsztatás mint a ház ,a föld alatt lévő energiahordozók amiket átalakítanak árammá azok végig az állampolgár tulajdonai szó nincs arról hogy ezt valaki eladhatná nekem mint GJ , esetleg ha más országtól vennénk meg akkor de pl egy nap vagy szél erőműnél kinek a Júlját fogyasztod el szóval ez nonszensz vadkapitalista nihilista vaskor ahogy avatara mondaná.

Amúgy igazad van a rák orvosilag nem gyógyítható.

Ezért is döglik bele minden racionálisan gondolkodó halandó.