Miért pont így és erre...
  • Namelesske
    A válasz igen egyszerű, egy korábbi környezetben előnyére vált a ciripelés, ezért azok a "degenerált egyedek" szaporodtak sikeresen akik rendelkeztek ezzel a "funkcióval". Most fordult a kocka. Az nem fordult meg a fejedben, hogy relatíve előnyös vagy hátrányos egy tulajdonság. Jah, hogy nem fér bele a teremtésbe... hát szar ügy. Egy tudományosan gondolkodó ember ezt új ismeretként jegyzi le, és kurvára nem próbálja bizonygatni az ellenkezőjét, hanem elfogadja hogy eddig esetleg tévesek voltak az információi.

Várjunk csak? Megkerülgeted a moslékos vödröt, jól beletúrsz, majd két hozzászólással később közlöd hogy ez halandzsa. Fussunk neki még egyszer, kevésbé fáradt aggyal.

Hiába jössz azzal, hogy az ember hurcolta őket oda. A természet mindenhol egyformán működik. Tehát nem nem cáfolja a dolog természetes mivoltát, mivel az ember is a természet része, az is csak egy állat a sok közül, minden amit tesz az természetes folyamat, még akkor is ha tudatosan teszi...

Ja igen, nem akarod elfogadni hogy, az ember is csak egy állomása valaminek, amit úgy hívunk evolúció. Semmilyen állatnak nem tudod begyűjteni a genomját pláne nem jelentheted ki valamire hogy degenerálódott a DNS-e, mert az csak egy adott időpillanatban érvényes. Itt rohadtul nem emberöltőkre kell gondolni.

Egyébként a logikában te sem vagy túl jó, egy büdös troll vagy, ezt már évek kommentjei alatt sikerült kiderítenem, mindig elkerülöd a főkérdésekre a válaszadást. Attól, hogy te valamiben logikai bukfencet vélsz felfedezni, lehet sima félregépelés is. Mint ahogy tettem a felesleges funkció esetén, ugyanis előnytelen funkciót szerettem volna írni korábban. De a fő feltevésemre nem reagáltál ami a következő:

Azt, hogy maga a létezés, a világegyetem hogyan jött létre nem tudjuk, csak elméleteink vannak amiket próbálunk bebizonyítani, vagy megcáfolni. Az élet keletkezését szintén nem tudjuk, nem tudunk éles határvonalat húzni az élő és az élettelen anyag között... A probléma az, hogy a kreacionista felfogás egy szépen becsomagolt kész magyarázatot próbál adni, igazi bizonyítékok nélkül, az hogy "nem tudjuk, mi úgy véljük" az nem bizonyíték.

Míg az összetákolt szarfos evolúciós elmélet mellett több bizonyíték áll mint ellene, még akkor is ha ebben is sok további bizonyításra váró dolog van.

Erre miért nem reagáltál. Kérlek mutass valamilyen -tudományos- bizonyítékot a te vagy más ember szimpla szavain kívül arra, hogy a földi élővilágot annak minden állatát beleértve az embert is, megtervezték. Visszakérdezni nem ér, azt már olvastam korábban párszor tőled.

@Strepsils

"Az univerzumnak nincs kezdete te tök, az ősrobbanás elméletnek van egy kezdete az időskáládon, de az univerzumot alkotó anyag már benne volt abban a pontban ,az univerzum végét meg ne úgy képzeld el mint egy falat ,az elfogadott elmélet szerint szingularitásként fogható fel ,nincs kitüntetett vége pláne eleje. A tömegét sem igazán tudják megmagyarázni csak azzal hogy léteznie kell fekete anyagnak."

Az én véleményem szerint, az univerzum kezdete ott van, ahol a most ismert fizika törvényei is kezdődnek, minden ami előtte van, értelmezhetetlen a fizika és a matematika nyelvén. Tehát, nem tudjuk leírni azokat az állapotokat, amikre maguk a kérdések és a ma ismert fogalmak nem alkalmazhatóak. Szimpla elmélet minden, bizonyítás nélkül, nem több mint a sokat emlegetett teremtés, vagy virtuális valóság bebootolása , vagy a multiverzum csak egy újabb buboréka, mivel még mindig nincs meg a mindenséget egybefoglaló elegáns formula, ezért én is mondhatok bármilyen bullshitet, valamennyire úgyis igazam lesz, mert nincs aki megcáfolja.

Elég hiányosak az ismereteink, a sötét anyag, és a sötét energia, csak foltok egy hiányos lepedőn. Ezért kezelem nyitottan az összes általad említett elméletet, az egy másik dolog, hogy nem értek velük egyet.