Miért pont így és erre...
  • strepsils
    "azt meg tárolni kell, ehhez meg fel kell használnod a világ egy részét. A tökéletes tárolás meg úgy néz ki hogy csinálsz egy másik világot,

Mert a materialista agyaddal nem tudod másképp értelmezni a világot csakis makroszkópikus anyagként ,ami megszámlálható így véges. De már régen nem vita tárgya hogy a világ nem írható le csak ezzel a módszerrel ez a te szegénységi bizonyítványod , hiába rágtam itt a számat kvantumradírról meg két résről EPR ről anno azt is vérverjtékkel próbálta megcáfolni zéró aztán belebukott.

Ha már a kolegánál tartunk ujjabb gyöngyszeme: Az univerzum sem térben, sem időben nem végtelen.
    -Nos az univerzum szempontjából totális dilettancia térről és időről mint mennyiségekről beszélni ,ezt csak a földi értelemben szokás használni ahol az időt abszolútumnak tekintjük ,mellesleg nem az így csak téridőről beszélhetünk ami meg az univerzumra nézve egy végtelen kiterjedés ,egy szingularitás .Ha keresnéd sem találnád az univerzum végét ,a benne lévő anyagmennyiségre vannak számított értékek de ott is kihangsúlyozzák hogy nem látjuk a fekete anyagot ami indokolná a mérhető anyagot .Máris megjelenik a dualitás a transzcendencia a fizikában ,és ez pontosan olyan láthatatlan mérhetetlen anyagi világként értelmezhető mint amiről én beszéltem a tulvilág kapcsán amit rendszerint lehülyéztek hogy minek kéne hinnetek lélekben amikor az mérhetetlen ill egy mérhetetlen láthatatlan világban ami csak ezotéria...

Hát nem kell hinnetek mert ezt maguk a fizikusok mondják hogy így van ,erre mondják hogy sötét anyag v fekete anyag, ez matematikai tény.