Miért pont így és erre...
-
Richard Donkies #11678 Ja, tudom a vakondost már többször megkérdezted, csakhogy én már elsőre is válaszoltam rá.
Kár, hogy nem értetted.
Persze ez csak a te IQ-dat minősíti.
"Még mielőtt elkezdesz tiltakozni, hogy te nem a majomtól származol, elárulom, hogy a tudósok soha nem állítottak ilyent, hanem csak azt, hogy a közös ősünk egy lehetett."
"Akkor neked nem furcsa, hogy az egyik legkonzervatívabb egyház elfogadja az evo-t, mint lehetséges alternatívát??"
Nem. Mert ugyanúgy nem értenek hozzá, mint ti evósok.
"Ugye neked is van farokcsontod??"
Farkcsont lesz az...
A farkcsont nem felesleges szerv. Vetesd ki és meglátjuk hogy fogsz utána mozogni.
" Most képzeld el ezt a szelekciós nyomást több generáción keresztül."
Mesterséges szelekciós nyomás nem bizonyítja az evolúciót. Ebben az esetben ki van zárva a természetes szelekció aminek a feladata a fajok eredeti génállományának megőrzése évmilliókon át. Ezt is hányszor leírtam már...
"Richard, te tökéletes troll vagy, sokkal jobb, mint én.
Csak azért nyomatod a faszságaidat, melyekkel te is tisztában vagy, hogy te legyél a középpontban."
Ezek súlyos tévképzetek.
Nem nyomatok fasságokat. A lehetőség előtettek áll, hogy bármelyik érvemet logikai úton vagy bizonyíték felmutatásával megbuktassátok. De ti is látjátok, hogy semmi esélyetek. Ezért nem mersz te sem bevállalni egy tisztességes vitát. Tök mindegy hol kezdenéd, mivel próbálnál az evó mellett érvelni.
Ugye, mi a legnagyobb aduászotok? Ha Isten teremtette az embert, ki teremtette Istent?
Ez aztán a tudományosság...
És mindezt úgy, hogy 150 éve erőlködik tudósok hada a bizonyításon.
Ezt hívják eleve vesztes állásnak.