Az evolúció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A sok idióta mint te ..."

Ez a tipikus evós érv úgy kellett ide, mint egy falat kenyér.<#worship>

Na szóval, van egy kétszínû lepke, amelyik, mióta az eszüket tudják az emberek mindig is kétszínûek voltak.

Hol van itt az evolúciós lépés?<#fejvakaras>

Külön ezért regisztráltál, hogy berakhasd ezt a képet és privát üzenetet írhass nekem?
Amit ezek után biztos, hogy nem fogok elolvasni. <#hehe>

Balumann
Nem hazugság, hanem hibásan végzett kísérlet és rossz következtetés volt (rossz magyarázat).
Egy errõl szóló cikk és viszonylag nemrégi felfedezés: Súlyos csapást mért a pettyesaraszoló a kreacionistákra.

Ez a történet tipikus példa 2 dologra. Az egyik, hogyha valaki hibásan végez kísérleteket, hibás következtetést von le, a tudomány hamar felfedi. Amire aztán lecsapnak azok, akik inkább szeretik a tudományt megtagadni, és ebbõl + némi torzításból, hazugságból lesznek a jó könyvek, mint az evolúciós csalás is. A sok idióta mint te meg elhiszi sajnos.

De olyan már volt, hogy az ember egybõl majmot szült.
Mint ahogy van is rá a közelben példa😊)

<#taps><#nevetes1>

"Olvass gnosztikus tanokat"---oh vajon azok mirõl szólnak????
Isten, vallás ellenesek????

Pluskast
Én azt kérdeztem tõled, hogy neked mi az elméleted erre te visszakérdezel tõlem mintha bármit is állítottam volna. Nyilvánvalóan nem hiszel az evolúciós elméletben. Ok. De akkor biztosan van egy elméleted ami alapján el tudod mondani, hogy akkor az emberiség, hogyan került ide.

Ami a válaszod többi részét illeti:

"Miért? Ki mondta neked hogy az embernek létre kellett jönnie?"

Mivel kivétel nélkül minden egyes faj biológiai lény (születik, eszik, alszik, él egy ideig és meghal) ezért valahogy létre kellett jönnie.

"Mi zárja ki azt az állítást hogy az ember nem egy folyamat terméke tehát nem jött létre."

A biológia és a környezet. 300 évvel ezelõtt az emberek pl alacsonyabbak voltak, menj el egy múzeumba és nézd meg, hogy az ott kiáltott 18. századi ágyak kivétel nélkül mindegyikük milyen rövid volt. Vagy felvetõdött benned valaha az a kérdés, hogy miért van az, hogy a Föld egyik felén feketék az emberek a másik részén pedig fehérek. Miért léteznek vágott szemû emberek és miért léteznek olyanok akik nem vágott szemûek. Vagy miért van az, hogy valakinek barna a szeme másnak meg kék? Szóval ha abból az elméletbõl indulsz ki miszerint minket felsõbb lények teremtettek akkor miért bajlódtak ilyenekkel? Vagy ha nem, és egy fajta embert teremtettek akkor viszont ez azt jelenti, hogy az ember változott és folyamatosan változik, mutálódik, alkalmazkodik a környezetéhez. Ugyanez figyelhetõ meg az állatvilágban, hiszen majd minden állatnak létezik mutálódott fajtája. Ergo fejlõdik, azaz evolúciós folyamaton ment, megy keresztül akárcsak az összes többi állat a Földön.

"Sorolj fel történelmi ,régészeti bizonyítékokat amik azt bizonyítják hogy éppen létre jön az ember!"

Mivel az emberi evolúciót és a talált régészeti leleteket nem fogadod el így erre neked nem tudok mit mondani. A te állításodnak azonban még csak fizikálisan megtalált bizonyítéka sincsen.

"Az evolúció is azt mondja ki hogy nincsenek átmenetek ,nincsenek létrafokok."

Ilyet pont, hogy nem mond ki az evolúció. Ha ez igaz lenne akkor nem találtak volna pl olyan megkövült több száz millió éves rovarokat amik ma is léteznek csak sokkal kisebb méretben (lásd szitakötõ), vagy nem lennének olyan biológiai, fizikai és genetikai hasonlóságok egy megkövült dinoszaurusz maradvány és egy mai madár között mint amilyenekrõl tudunk.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

MResistance

"nem mondom el nektek, mert úgysem értenétek" -RICHARD DONKIES

"Az evolúció is azt mondja ki hogy nincsenek átmenetek ,nincsenek létrafokok."

Ezt melyik evolúció mondja? Amit te találtál ki, hogy aztán bõszen cáfold? Még soha nem hallottam olyan evolúciós elméletet, hogy egy pl egy orángután egybõl embert szül... Valami nagyon el van kavarodva a kis fejecskédben....
És akkor mi van, ha az embert teremtették? A hozzászólásidból erre következtetek! Ha ez igaz is, hogy az emberi történelem egyfajta fajlétrehozásról is szól? Hogy minket sokkal fejletteb civilizáció is szült? Hol van itt az a gondolat, hogy az evolúció baromság? Te történelem-hamisítással jössz, meg földönkívüli fajeredetettséggel, de attól még egy kérdés megmaradt:
Miért is nem múködik az evolúció??? Az evo nem csak az ember eredetét keresi, sõt talán azt legkevésbé! Csak arra is vannak fajelméletek! De mi köze az emberiség történelmének az evohoz?
Nem mellékes kérdés, pláne, hogy hamarosan ha így haladunk amerikában lassan megint csak a kreaCIONISTÁK elméletei lesznek taníthatóak, aztán majd átgyûrûzik ide is. 😄

https://fxmason.blogspot.com/

strepsils
Felejtsd már el ezt az isteni lény dumát ,ezt csak a kurva vatikán találta ki baszod hogy aztán itt vitatkozhassunk hogy istent ki teremtette meg ilyen fszságokon .

Olvass gnosztikus tanokat ha valamit is érteni akarsz az életbõl ,történelmünkrõl,az evolúció valódiságáról.
strepsils
Miért? Ki mondta neked hogy az embernek létre kellett jönnie?
-Sorolj fel bizonyítékokat a feltett kérdésed relevanciáját illetõleg ,mi utal arra hogy az ember létrejött.
-Mi zárja ki azt az állítást hogy az ember nem egy folyamat terméke tehát nem jött létre.
-Sorolj fel történelmi ,régészeti bizonyítékokat amik azt bizonyítják hogy éppen létre jön az ember!

Az evolúció is azt mondja ki hogy nincsenek átmenetek ,nincsenek létrafokok.

Az lehet hogy kétmillió éve kicsit máshogy néztél ki de hogy ugyan ez az ember voltál az biztos ami a tudatot tehát az ember különböztetõjegyét illeti.

Persze hihetsz kõbaltás mammogó õsember mesékben is de fel kéne már nõni és *belátni hogy ilyenekrõl soha egyetlen egy népnek az õslegendájában nem írtak ,ezek rendre a 70es évek tv filmjei ,ami az emberi következetlenséget aknázza ki.

*nehéz lesz mivel sokáig mosták az agyad hogy az idõskálán a régebbi ember csakis ostobább butább lehet a mainál mivel õ régebben élt ,és nemátallottak kitalálni ilyen ma is közhelyszámban forgó irracionalitásokat hogy az õsember pl félt a tûztõl meg a mennydörgéstõl meg nem tudta mi az az esõ szél hó víz stb ha ha ha persze a mai ember meg fél a számítógépektõl há há há és hát ezért íródtak csakis fejlettebb civilizációkról szóló ,vagy épp érthetetlen istenségekrõl ,teleportációkról ,más bolygókról származó legendák.
Valljuk be õszintén, nehezen hihetõ, hogy ha valóban egy értelmes isteni lény teremtette volna az állatokat, akkor azoknak szõröstül bõröstül fel kéne zabálniuk egymást a túlélésért.

Ugye, hát miért nem olyan lényeket teremtett az isten ha már teremt, akik a napfénybõl is elég tápanyagot tudnak elõállítani a saját fenntartásukhoz?!

Odakint a természetben nincs kegyelem, ott ölni kell az életben maradásért. De persze a legerõsebb állatok is csak addig nem vállnak zsákmánnyá, ameddig erejük teljében vannak. Ahogy öregszenek egyre kisebb hatékonysággal vadásznak, két három sikertelen vadászat pedig olyan nagymértékben gyengíti le az állatot, hogy onnantól már õk is zsákmányállatnak számítanak.

https://fxmason.blogspot.com/

Az érveit kellene vitatni, nem az életét.

Már mondtam: lejáratás.

Az érveit kellene vitatni az életét.
De ahhoz piskóták vagytok.

"He had already begun working on his books, so when he left school he devoted his energy to his books"

Ez a könyved írója. Még az iskolát sem járta ki. Ennyit arról, hogy mennyire hiteles ember. Hülye mint a föld, de ahhoz ért, hogy hogyan kell megnyerni az ügynek a többi iskolázatlan sötét embert.
Ismét egy hótt felesleges, lejárató céllal írt hozzászólást olvashattunk a témában.

Ennyit tudtok.

Fejezd már be. Nem tûnt fel hogy már mindenki szarik rá? Egy ilyen sötét emberrel nem lehet vitázni semmirõl, mert kikerüli kérdéseket és ha cáfolják bizonyítékkal az "állításait" akkor meg mocskolódásról beszél. Hiteltelen a csóka.

"Lehetnek odaragasztott döglött lepkék is, vagy odarakott bágyadt élõ lepkék."
<#nevetes1><#nevetes1>--jujjjj behugyozok-----<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Jó oké viszlát. Én voltam a hülye, hogy egy ennyire sötét emberrel leálltam újra beszélni, pedig már számtalanszor láttam, hogy mennyimi értelme. Én vagyok a hülye én kérek elnézést.
Bocsi!
Elfelejtettem, hogy már láttam😊)

Ezt évente belinkeled?

Lehetnek odaragasztott döglött lepkék is, vagy odarakott bágyadt élõ lepkék.

A könyvben is azt írták, hogy ezt tette az evós tudós. Az utódai miért lennének mások?

Hogy-hogy nincs egy videó ami ezeknek a híres lepkéknek az életmódját mutatja be? <#fejvakaras>

Az evo:

Mondjuk elmész te a picsába. Moziba ne vigyelek? Ha nem hiszed, hogy fatörzseken is megpihennek és nem elég róla az a jópár fotó, akkor menj ki angliába és nézd meg.
Azért járatják le a török csávót, mert az evós tudósok nem tudnak vele vitába szállni. Ezért választották a hiteltelenítést, lejáratást.

Tudod, politikában is gyakran van ilyen.

A legtöbb dolog ami van abban a könyvben az igaz.

A megtévesztés eshetõségérõl meg annyit, hogy ez ugyanúgy fennáll az evós irodalom esetében is.<#papakacsint>

Kellene egy százas, mert nem esik le.<#zavart2><#vigyor3>

Te csalsz, mert azok failepkék.

Az evós tudósok és a török csávó között volt vita.
Arról beszéltem.<#papakacsint>

"csak photoshop"

Akkor mutass videót.

"ha vesztésre állsz egy nyilvános vitában?"
Mondjuk igazad van. De hol volt itt eddig vita közöttünk??

Tegnap már válaszoltam erre a kérdésre.

Mindent kétszer mondjak el?

Igaz, van más ok is...
De mit számít ez?

He? Te hülye vagy? Mutassak linket egy lepkérõl ami a fán van? Jó oké tessék, itt vannak a fotók a kérdéses fajról:

https://www.google.hu/search?q=Biston+betularia&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KBV1U6m3EPH74QSg-YFg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1920&bih=941

Tudom nem is fán ülnek az csak photoshop....
Kit járattam le?
Téged??

Ha belinkelted, annak csak volt valami oka, célja.
Lehet, hogy pár embert meg is lehet téveszteni a dumájával.<#zavart2><#rinya>

Nem tudtad, hogy a lejáratás a legjobb fegyver, ha vesztésre állsz egy nyilvános vitában?

Nem igazán értelek.
Miért csak velem akarsz kialakítani szabályokat??

Nem iszom a szavait.
Ezt abból az egy válaszból szûrted le, amit a lepkés hazugságra írtam?<#fejvakaras>

JAJJJJJJJJ!!!!

A linkjeim MIÉRT mocskolódások??

"Bazdmeg rá szokott szálni azon pihen ha nem repül! "

Na, erre mutass linket.

Amúgy pedig beleolvastál, hogy kinek a szavait iszod??
Neked nem mond semmit??

A linkjeidre értettem és nem magamra.<#papakacsint>

Nem vettem észre, hogy megegyeztünk volna a szabályokban? <#ravasz1>

Reménytelen vagy.
HOL van abban a hsz-ben veled szemben mocskolódás???????

Bazdmeg rá szokott szálni azon pihen ha nem repül! Ha kevésbé veszi észre a madár nagyobb az esélye túlélni. Ennyire nagy a sötétség? Miköze a lepkéne a fatörzshöz.. pofám leszakad. Jön a gilisztával meg a háztetõvel.....

Egyébként a korom mindehol sötétebbé tett mindent. Nem csak fatörzsön nyújtott elõnyt a sötét szín. De úgy látom neked ezt nehéz felfogni, de nem azért mert ez olyan bonyolult, mert ezt megérti egy 5 éves is. Azért, mert nem is akarod felfogni. Felõlem matyizhatsz az evolúciótagadó könyvekre.... valamibõl azoknak az idióta áltudósoknak is meg kell élni...
<#taps><#taps><#nevetes1><#nevetes1>

Vajon azon filóztál-e, hogy az "Intelligens" Tervezõ pl a delfineket miért tüdõvel látta el??
Nem egy óriási ostobaság volt a részérõl??