13357
Miért pont így és erre...
-
Saintgerman #11693 A beavatkozók egy része csak látogató ezen a világon, és az ezen a világon való megjelenés kulcsát a DNS-t képesek maguk is összeállítani... -
hihy #11692 -
hihy #11691 -
hihy #11690 Bocsánat Richard Donkies.
Igazad van!
Rád nem érvényes az evolúció!!!!
-
Richard Donkies #11689 Csomagtartó = szem.
Attól, hogy a vakond a föld alá lett tervezve, egyáltalán nem kizárt, hogy szüksége volt egy gyenge szemre, ami olykor jól jöhet.
-
Nagyon félre érted itt a dolgokat(bár az eddig megnyilvánulásból úgy érzem hogy ezt direkt csinálod, a legtöbb kreacionista ilyen), egyrészt igen, sok minden megdől a tudományban, szerinted ez rossz? Szerintem ez jó, így lehet fejlődni. Másrészt pedig az hogy nem tudjuk hogy milyen csökevénynek milyen szerepe volt az még nem azt jelenti, hogy akkor nincs evolúció, ez csupán azt jelenti, hogy keveset tudunk az ember, vagy más élőlények fejlődéséről ahhoz, hogy minden kis részéről meg tudjuk mondani hogy az mikor és miért került oda, mert hát attól hogy azt mondjuk hogy van evolúció nem látunk bele hirtelen a múlt történéseibe. -
hihy #11687 Baszd meg, még mindig nem értem 
Legyél mát hozzám könyörületes:)) -
Richard Donkies #11686 "Még egy ui: igen az Isten tökre tudományos"
A fénysebesség mennyire tudományos?
-
Richard Donkies #11685 Hogy ne izgulj tovább a vakondok miatt: #11182
Analógia. Remélem sikerül összerakni.
-
Richard Donkies #11684 "[URL=http://sg.hu/cikkek/61216/leteznek-csokevenyes-szervek]1893-ban egy német anatómus, Robert Wiedersheim 86 emberi "csökevényt" sorolt fel, olyan szerveket, "melyeknek egykor nagyobb élettani szerepe volt mint ma". Az évek során a lista először növekedett, majd újra csökkenni kezdtek a rajta szereplő tételek. Ma már senki sem emlékszik a végeredményre, sőt többek szerint maga a "csökevény" kifejezés is idejétmúlt, csupán az akkori anatómiai tudás hiányosságait tükrözte. Valójában azonban még ma is a legtöbb biológus nagyon óvatosan fogalmaz, ha szóba kerülnek a csökevények.[/URL]"
Mára a hajdani evolúciós elmélet összes kézzelfogható bizonyítéka megbukott, de maga az elmélet mégsem.
Ez hogy lehet?
Csakis úgy, hogy a hazug bizonyítékok csak arra kellettek, hogy beetessék a világgal ezt a baromságot. Onnantól kezdve semmi mást nem kellett csinálni, mint újabb hazug bizonyítékokat gyártani a kihullók helyére és folyamatosan módosítgatni a magyarázatokat, hogy mindig hihetően hangozzanak.
Megbukott Haeckel embrionális törzsfejlődési hazugsága, ami a legtöbb laikust azonnal meggyőzte az evolúció igazságáról.
Mióta olcsó és gyors a génszekveneálás sorra bukik meg a törzsfejlődési és rokonsági fa, amire egy jó példa tegnapi téma az elefántmadár-kiwi rokonság: #11635
A természetes szelekció, mint evolúciós hajtóerő szintén nem működik. A természetes szelekció pont, hogy az evolúció gátja. Ezt is bebizonyítottam itt nektek logikai úton. Semmit nem tudtatok kezdeni vele.
Ráadásul mostanában még elő sem vettem azt az érvet, hogy ha az egyed viselkedési innovációja nem épül be az utód genetikai anyagába (mert nem épülhet be), akkor hogyan lett az élőlényeknek viselkedésprogramja?
Köpni, nyelni...?
-
hihy #11683 "ki teremtette Istent?"
Erre még reagálok: az EMBER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
hihy #11682 "A farkcsont nem felesleges szerv. Vetesd ki és meglátjuk hogy fogsz utána mozogni"
Most mondd meg Richard az ilyenre mit lehet válaszolni, hogy a többit ne is említsem.
És igen nem értettem a válaszod a vakonddal kapvsolatban.
Legyél szíves elismételni mégegyszer.
Vagy gyáva vagy, hogy ki fogod röhögni sajátmagad??
De Richard kérlek!!
Ps: a szemdologra a pároddal kapcsolatban nem reagáltál
Még egy ui: igen az Isten tökre tudományos
-
hihy #11681 a hüje már foglalt, így téged nem tudlak megtisztelni vele 
-
hihy #11680 hüje -
:0 tehát akkor ti itt olyanról prédikáltok, amit valójában nem is tudtok?
ti valami hittérítők vagytok? -
Richard Donkies #11678 Ja, tudom a vakondost már többször megkérdezted, csakhogy én már elsőre is válaszoltam rá.
Kár, hogy nem értetted.
Persze ez csak a te IQ-dat minősíti.
"Még mielőtt elkezdesz tiltakozni, hogy te nem a majomtól származol, elárulom, hogy a tudósok soha nem állítottak ilyent, hanem csak azt, hogy a közös ősünk egy lehetett."
"Akkor neked nem furcsa, hogy az egyik legkonzervatívabb egyház elfogadja az evo-t, mint lehetséges alternatívát??"
Nem. Mert ugyanúgy nem értenek hozzá, mint ti evósok.
"Ugye neked is van farokcsontod??"
Farkcsont lesz az...
A farkcsont nem felesleges szerv. Vetesd ki és meglátjuk hogy fogsz utána mozogni.
" Most képzeld el ezt a szelekciós nyomást több generáción keresztül."
Mesterséges szelekciós nyomás nem bizonyítja az evolúciót. Ebben az esetben ki van zárva a természetes szelekció aminek a feladata a fajok eredeti génállományának megőrzése évmilliókon át. Ezt is hányszor leírtam már...
"Richard, te tökéletes troll vagy, sokkal jobb, mint én.
Csak azért nyomatod a faszságaidat, melyekkel te is tisztában vagy, hogy te legyél a középpontban."
Ezek súlyos tévképzetek.
Nem nyomatok fasságokat. A lehetőség előtettek áll, hogy bármelyik érvemet logikai úton vagy bizonyíték felmutatásával megbuktassátok. De ti is látjátok, hogy semmi esélyetek. Ezért nem mersz te sem bevállalni egy tisztességes vitát. Tök mindegy hol kezdenéd, mivel próbálnál az evó mellett érvelni.
Ugye, mi a legnagyobb aduászotok? Ha Isten teremtette az embert, ki teremtette Istent?
Ez aztán a tudományosság...
És mindezt úgy, hogy 150 éve erőlködik tudósok hada a bizonyításon.
Ezt hívják eleve vesztes állásnak.
-
" Szoval a nagy kerdes:
MI VAN HELLYETTE???
-Semmi.
Különben meg nekem van egy elméletem : először volt az ember és belőle fejlődtek ki az állatok halak stb , bizonyítsd be hogy nem így volt .
-
Richard Donkies #11676 Te meg a rendesen válaszolás...
Na, ne röhögtess...
-
hihy #11675 Bár lehetne több párt is bevonni a kisérletbe.
Még ide kívánkozik, hogy a tudósok már attól is félnek, hogy az űrben eltöltött huzamosabb tartózkodás visszavonhatatlan véltozásokat okozhatnak az emberi szervezetben. Pl a szív, és más izmok gyengülése.
Most nem arról a pár hónpról, évről van szó, amit az űrállomáson eltöltenek. -
hihy #11674 Ebben az esetben a beltenyészetet kihagytam. -
hihy #11673 Richard, te tökéletes troll vagy, sokkal jobb, mint én.
Csak azért nyomatod a faszságaidat, melyekkel te is tisztában vagy, hogy te legyél a középpontban.
Képzeld azt, hogy téged bezárnak egy nővel egy tök sötét helységbe. Feladatotok, hogy utódókat nemzetek. Szerinted mi történne??
Nos az, hogy mivel a szervezet semmire, de semmire nem pazarol energiát, generációtok fokozatosan veszítene látásból, sőt megkozkáztatom, hogy a szem teljesen vissza is fejlődne. Ez történik minden szervünkkel, sőt még az agyi képességünkkel is, ha nincs használatba véve. Ezért kényszerítik még az ágyban fekvő betegeket is bizonyos fokú izom munkára.
Azt biztosan tudod te is, hogy aki vak, annak kitűnő a hallási térérzékelése, aki pedig siket annak a látása válik fejlettebbé. Sőt a a szegény siket-vakok pedig a tapintásban válnak profikká. Most képzeld el ezt a szelekciós nyomást több generáción keresztül.
Emlékszel, hányszor kérdeztem, miért van a vakondnak szeme. Hiszen semmire sem használja. Képzeld el, hogy ez az állatka valamikor nem föld alatti életet élt, csak idővel "rájött", hogy a talajban levő táplálékok könnyebben megszerezhetőek számára. S bizony a látása fokozatosan romlott, s nem tartom kizártnak, hogy végül csak a csökevény marad vissza.
Ugye neked is van farokcsontod?? Nem farokcsakrád.
Az szerinted minek a csökevénye? Nem-e esetleg az őseid olyan életmódod folytattak, melyhez szükség volt még egy testrészre a biztonság fokozásához? Pl az emberszabásúak. Még mielőtt elkezdesz tiltakozni, hogy te nem a majomtól származol, elárulom, hogy a tudósok soha nem állítottak ilyent, hanem csak azt, hogy a közös ősünk egy lehetett.
Vatikán a "teremtés" igazából nem enged, görcsösen ragaszkodik hozzá. Akkor neked nem furcsa, hogy az egyik legkonzervatívabb egyház elfogadja az evo-t, mint lehetséges alternatívát??
Ha pedig így van, és ők elismerik azt, hogy lehetséges történet, hogy a legeslegelső élólényt az Úr teremtette, majd az összes többi mai életközösség "annak" a változata, te nem vagy egy kissé(?!) elmaradott, lemaradott??
-
hihy #11672 Tehát nincs alternatívád.
Szerinted az evo NEM lehet (döntésed): #7628 -
hihy #11671 Rendben.
De akkor azoknak "akik" genetikailag beavatkoztak, neki kik voltak a "beavatkozói"???
". próbáld innen szemlélni a dolgokat..
"
-
"Ne búsulj, neked is találtam egy gyöngyszemet ami jól jellemzi természettudományos "műveltségedet: #7123 "
Én tisztában vagyok azzal, hogy bőven van még mit bővíteni a természettudományos ismereteimen, nem olyan régóta kezdtem el érdeklődni eziránt. Azért járok ide fórumra is, hogy tanuljak, illetve ha tudok, akkor segítsek én is megérteni másoknak azokat, amiket korábban nem értettem. Az evolúcióval is pontosan így voltam, amíg nem értettem, én sem hittem el, a kreacionisták meggyőzőbbek voltak. Ezt is szégyellem, úgy mint amit az elektronok sebességéről írtam.
Továbbra sem értem viszont, hogy ha valaki válaszol rendesen, mocskolódás nélkül, akkor miért nem vagy hajlandó arra válaszolni, minden másra reagálsz, a kiprovokált személyeskedésre, vagy ha bele tudsz kötni valamibe, amit esetleg rosszul írt valaki, arra lelkesen válaszolsz mindig, hogy próbáld hitelteleníteni. Utána van pofád még kiírni, hogy "Mocskolódáson kívül más érveid vannak?". Elképesztő. -
Richard Donkies #11669 Mocskolódáson kívül más érveid vannak?
-
Lokker #11668 Az mind mellébeszélés és még mindig semmi bizonyítékot nem tudtál felmutatni. Sok ott az olyan mondtad hogy "Megvizsgáltam a bizonyítékait és gyengének találtam.", "Szerintem..." és társai. El vagy szállva nagyon, de tudom, hogy szerinted a Csillagkapu dokumentumfilm. Gondolom a zUFO-k is elvittek már párszor.
Ne reménykedj hogy komoly választ fogsz itt kapni valaha is. Amilyen gyökér vagy gondolom valami segédmunkás lehetsz azért hiszel el minden faszságot mert sík hülye vagy. -
Richard Donkies #11667 #11663 -
Lokker #11666 Ilyen sötét életképtelen egyedék mint te mégiscsak élnek, szóval csak működik az a fránya evolúció, bár igazán kiszelektálhatná az olyan retardáltakat mint te.
Ha nincs evolúció akkor mond már el mi van helyette? Idegen lények sokasága mászkál közöttünk csak mi nem tudunk róla és ők szabályoznak itt mindent? Kurvára kerülöd ezeket a kérdéseket, csak trollkodsz és kötekedsz, meg a sok gyökér szmájlit nyomatod (10 éves vagy?). Kurvára unalmas vagy már, egy darabig vicces voltál, most már idegesítő vagy. -
Richard Donkies #11665 De találtam olyat is, amire köpni nyelni nem tud az evolúció elmélet: #7559
-
Richard Donkies #11664 Ne búsulj, neked is találtam egy gyöngyszemet ami jól jellemzi természettudományos "műveltségedet: #7123
Miért nem csodálkozok, hogy az evolúcióban is hiszel?
-
Richard Donkies #11663 "Szoval a nagy kerdes:
MI VAN HELLYETTE???"
(Mondjuk ez a dupla "Ly" külön tetszik...
)
Miért csinálsz úgy, mintha nyitott lennél a válaszra, amikor pár napja megírtad, hogy az evolúció az nálad is megkérdőjelezhetetlen tény:
" De! Amit figyelmen kívül hagysz az az EVOLÚCIÓ! Azt is leszarom, ha valamely más intelligens lény teremtett minket, mert azon felül még működik az evolúció! Érted a dolog lényegét? Az evolúció nem a teremtésről szól, hanem a fajok változásáról! Tehát ha teremtettek is minket, még akkor is működik!" #10893 )
Máskor meg azt írod, hogy te aztán mindenre nyitott leszel ezentúl: #7220
Azt sem értem miért próbálkozol (próbálkoztok) be állandóan ugyanazokkal az ostoba kérdésekkel?
Már sokszor válaszoltam rájuk. Kötekedni jársz a fórumra vagy olvasod is? Esetleg ilyen rövid a memóriád? 
Amire emlékezned kellene: #9270 #7268 #7411 #7475 #7617 #7628
És végül álljon itt a legfőbb érvetek az evolúciós vitában: #7076

-
Tehát azért nem válaszolsz, mert nem fogadtam el a feltételeidet (miszerint nem fogok mocskolódni, személyeskedni és egyetérteni a többiekkel, és más nem szállhat be, csak segíthet nekem amit tolmácsolnom kéne neked megfelelő minőségben) ? :D
Feltettél egy kérdést, én válaszoltam rá (személyeskedés nélkül), amire nem vagy hajlandó reagálni. Megpróbáltál valamibe belekötni (a láma szmájli kíséretében), hátha sikerül hitelteleníteni, aztán kifogásokat keresel, hogy miért nem válaszolsz, provokálsz. Hiába próbálod te irányítani itt a vitát, meg játszod a professzort, aki minősíthet meg megbuktathat bárkit, ezzel itt csak saját magadat járatod le. -
Katalizátor #11661 En nagyon is jol tudon mire megy itt ki a jatek! Egy szepen osszeirt tanulmanyt szeretnek itt latni nem csupan spekulaciot, ami MEGCAFOLJA az evoluciot. Mindamellet a kulso beavatkozas meg mindig nem mond ellent az evolucionak. Ezt sem artana figyelembe venni. Ez a topik az evoluciorol szol, nem holmi kozbeavatkozasrol ertem? Az ember is kepes kozbeavatkozni, ezt eddig is tudtuk. Tudod ez olyan, minthogy kijelentem, hogy letezik erozio, mire te azzal jossz, jogy az ember kepes hegyeket eltorolni. Ez a ket dolog egymastol fuggetlen! -
Saintgerman #11660 genetikai "külső" beavatkozás.. próbáld innen szemlélni a dolgokat...
-
Katalizátor #11659 Sot! Most mar tenyleg legyen eleg!
Kedves Richard Donkies es Kedves Strepsils!
Most mar egyertelmu szamunkra, hogy nem fogadjatok el az evolucios elmeletet! Szoval a nagy kerdes:
MI VAN HELLYETTE???
Ezuttal komolyan is valaszoljatok ra kerlek! Nincs kiteres! Nincs "Nem erthetitek!"! Nincs "dogmazas"! Nincs "leirtam mar"! (ami sosem volt!) Nincs "ezt nem lehet elmagyarazni"!
Most Itt EGY kommentben valaszoljatok!
Ha nem megy, akkor nem fogunk gyulolni titeket, orulunk ha belatjatok tevedeseiteket, mindenki elheti eletet! Ha megy, mi fogunk halat adni nektek, hogy tovabb gyarapitottatok tudasunkat, tisztelni fogjuk a ti tudasotokat es megprobaljuk tovabbvinni, ill kiegesziteni, ahogy az a tudomanyban szokas!
Tehat all or nothing!
MI VAN HELLYETTE???
-
Katalizátor #11658 Nevetseges ami itt folyik! Ez e ket "nemtudommibenhivo" ( Ricsi meg Strepsils) sztem meg azt sem tudja a masik miben hisz, csupan csak azert tartanak ossze, mert mi ellenuk vunk. Persze a legviccesebb az egeszben, hogy erre is van evolucios magyarazat! -
gforce9 #11657 A mondatok értelmezéséről pont neked nem kéne előadást tartani. Nemrégiben a föld geológiai koráról és a föld kialakulásának koráról szóló bekezdést sem sikerült értelmezned. Sülthülye vagy mindenhez és te akarsz itt kioktatni bárkit? Röhög rajtad mindenki még mindig. Amúgy csak megjegyzem, hogy nincs olyan tuományos elmélet ami azt mondaná, hogy a világ véletlenek sorozatából fejlődik, a véletlennek a variálódásban van szerepe, nem a fejlődésben, de mivel bizonyítottad, hoyg ennyire képtelenül ostoba vagy, így felesleges magyarázni neked bármit is. Főként, mert érveidhez képest a béka segge az Alpok magasságaiban van valahol. Másrészt az értelmezési képességeid alulmúlják egy macskáét, amelyiket 10x zavartak el már az ebédlőasztaltól, de a 10 verés ellenére is odamegy. Talán egy kosár pillangó... talán az.. kb annyi az értelmi képességed. -
Richard Donkies #11656 Az a helyzet, hogy keveset tudsz, azért vannak ilyen együgyű kérdéseid.
De nincs ebben semmi meglepő, sem kivételes.
Aztán egyet se búsulj, így is párszáz millió embernél okosabb vagy.
-
MasterMason #11655 Nem én képzeltem el, hanem az alapján feltételeztem volna mindezt, amit magáról állít. Mi lesz így a szeretettel, a szelídséggel stb, csak duma?
Zabálják meg egymást elevenen?! :D Meg gyilkológépek úszkáljanak a vizekben?! -
Richard Donkies #11654 Együgyű logika, hogy ha Isten nem olyan világot teremtett, amilyet te a kis agyaddal elképzelsz, akkor ez bizonyíték arra, hogy a világ véletlenül lett ilyen, mint amit most tapasztalunk. 
Hosszú mondat, remélem sikerül megbirkóznod vele...