Miért pont így és erre...
-
"létező helyről hasonlóan, de szerintem te is ki tudsz találni."
-De Diána nem kitalálja hanem a létező mondákat hasonlítja össze ,sajnos ezt figyelmen kívül hagyod.
"aztán nekem kell írni neki, hogy mégis honnan szedte ezeket,"
-Mér tán nekem kell írni neki? Basszus te voltál kíváncsi rá hogy mi a forrása most meg á nem.
"Nem tudom elképzelni, hogy történész vagy hasonló végzettsége lenne,"
-Én sem tudom hogy elvégezte el mert két évre felfüggesztette az ELTE a karlendítései miatt :D ,amúgy egyiptológiát,régészetet,latint,összehasonlító indoerurópai nyelvészetet hallgatott ,folyékonyan olvas szanszkrit ,óegyiptomi hieroglifeket ,és gyerek kora óta történészkedik .Három évesen írt olvasott autodidakta módon, de azért nálad biztos idiótább.
"SEMMI sem bizonyítja azt, hogy léteztek, sem eszközök, sem építmények, sem genetikai ...bla bla bla
-Hát ha elfogadom az evolúcióelméletet referenciapontnak tekintő mai hiteles tudományt a régészetben akkor ez valóban így van ,csak rengeteg kirúgott régész mesél érdekes földkori rétegekben megtalált műszaki vagy nem odaillő temetkezési formákról..de biztos neked van igazad higgyünk a hivatalnak.
"abban már nem, hogy esetleg emberektől származik, ezt következetesen nem vetette fel :D )"
-Igen az ember az maga Isten ,a gnosztikus azaz egyiptomi napimádó pogánykeresztények nél . Csak te levagy maradva pár leckével . Az őszhajú bácsis istent Konstanctin császár Níceai Zsinatán találták fel 325 ben és ez volt az ürügy a keresztes hittérítésre ,magyarul a tömegmészárlásra ,aki nem hitt ebben a mesében.A Gnosztikusok felálltak az asztaltól és mai napig nem fogadják el ezt a hittérítő mesét ,mert ez csak az egyiptomi napmítoszok folytatása de a materialisták ma is csak az őszhajú teremtőt ismerik aki egy személy ,pedig nem volt isten személy és a biblia is tiltja a bármi nemű ábrázolást megszemélyesítést mert isten az nem egy személy hanem minden létező atom .
Ilyen értelemben láthatod hogy nincs értelme azon vitatkozni hogy emberek írták e csak azon hogy mennyit hibáztak az írás alatt .Ugyanezen okból van tiltva is hogy a bibliát bármilyen nyelvre lefordítsd mert ezzel a tiltással elejét lehetett volna venni annak hogy tovább sérüljön az értelmezhetősége ,persze így is sérült ,senki nem mondja azt hogy szórol szóra mindent meg lehet érteni belőle ma.
A biblia fejtegetésének nagy szakértői munkálkodnak izraelben , de nekik se megy .