Miért pont így és erre...
-
ez, mondjuk az akkori 30-40 átlagéletkorral számolva?
-Mi van? Te most megmondod hogy x millió évvel ezelőtt hány évig élt egy ember LOL
"Csak tudják, hogy ezek miért és hogyan keletkeztek,"
- Na gyerünk te demokrata miért és hogyan keletkeztek azok a mondák amik közt van ezer év meg 200 000km térbeli és időbeli különbség mégis elsülyedt szigetet nevez meg az óceán közepén vagy épp mindig arra tájolva hogy az ő helyzetéből a másik helyzete is egyezzen , és nem is csak kettő ilyen van hanem számos eset.
Mi lenne ha te is az okoskodás helyett rendelkeznél annyi gerincel hogy nem nagy vonalakba mondod meg a magadét hanem konkrétan elhangzott igaztalanságot linkelnél és azt cáfolnád meg a fene nagy tudományoddal.
Egyébként abszúrd ez a nem is nevez meg pontos forrást duma ,én többször is hallottam igaz én az összes előadását láttam de ha annyira gerinces lennél akkor ingyen írhatsz neki emailt is hogy mit honnan szed ,főleg hogy könyveket is írt ez ügyben biztosan el fogja árulni hogy mit honnan szedett.
Persze ezt nem mered meglépni csak lehurrogni mered te is ilyen kamuhuszár vagy . Én nem egy esetben írtam ilyen előadóknak ha nem értettem valamit és mindíg válaszoltak pedig ráadásul azok elismert ELTÉs tanárok csillagászok voltak na nem mintha Avatarának ne lenne végzettsége csak mondom...