Miért pont így és erre...
  • strepsils
    "amerikai tengerbiológiai tanszéknek kellett hivatalosan kijelenteni, hogy nincs hableány."

És most meg kell lepődni vagy miért írtad ezt ? vagy nagyon úgy állt a dolog hogy azt fogják bejelenteni hogy van hableány.. és mégis mi köze van a hableánynak mint ősi legendának egy egy népcsoport leírt ,megőrzött eredet mondjájához? ... és ha tegyük fel hogy a koncepció az hogy a hableányból lettünk most miért nem lepődök meg ennek a szenzációs hírnek a hallatán hogy egy tudományos tanszék azt merte kijelenteni hogy nincs hableány.

Szerintem nagyon lemaradtál ,én azokról a kivizsgált történészeti hagyatékokról beszéltem amit Avatara kapcsán linkelgettem ide ,ezek az összefüggések amikhez nem kell laboratórium meg amerikai tudományos tanszék csak egy agilis történész aki összegyűjti a szövegeket és összehasonlító elemzésnek veti alá . Az eredmény vagy azt igazolja hogy minden ókori kőkori tírpák összebeszélt és bedrogozva írkált hableányos teleportálós óriásos lemúriás orion csillagos kristálykoponyás scifiket a föld kerekségén ,vagy azt hogy el kell felejtened a jól felépített evolúcionális emberfejlődési legendát ahol a primitív ősből okosodik az ember.
    Ezek a legendák meg pont a fordítottját állítják ,mi már csak egy ősi szuperintelligens civilizációnak az agyonbutult maradványai vagyunk .erről beszéltem