Miért pont így és erre...
-
"Nem látok érveket, linkeket, az általam szétszedett idézet védelmében.
Ha már erre reagáltál... "
Leírtam, hogy mi a magyarázat azokra, amiket belinkeltél és megpróbáltál az evolúció ellen fordítani. A helyzet ugyan az, hogy te teszel olyan állításokat, amiket nem tudsz bizonyítani, amiket belinkelsz azokból sem arra lehet következtetni, pláne ha még figyelembe vennéd a többi tényezőt is.
Én linkelhetek millió más tudományos eredményt, ami az evolúciót alátámasztja, neked kellene egy olyat mondanod, ami ellentmond bárminek az evolúcióból. Nem a te elképzeléseidnek az evolúcióról, hanem az evolúciónak.
"Ilyen nincs.
Az oroszlán előre eldönti melyik gnút akarja elkapni és annál próbálkozik be. Vagy összejön vagy nem.
Mint már ezt is mondtam a ragadozók szelekciós tényezők a prédaállatokra nézve. Az oroszlán karban tartja a gnúk génállományát."
De nem egy oroszlán van, és ha az oroszlánnak nem sikerül elkapni, akkor valószínűleg újra fog próbálkozni, hogy táplálékot szerezzen, akkor másikat fog üldözni. Nyilván nem egyszerre kerget több gnut (amik jóeséllyel nem is egy irányba menekülnek). Ha nem sikerül táplálékot szereznie az oroszlán is éhenhal, ha túlvadásznak (túl sok lenne az oroszlán) és kevés táplálék marad, ugyanúgy több oroszlán is fog éhezni, k*vára nem igaz, hogy az oroszlán tartja karban a gnúk állományát.