Miért pont így és erre...
-
hihy #10929 Megnéztem a linkelt videot.
Hát lehet okoskodni az biztos.
Azt pedig amit én mondtam, nem az én agyszüleményem, hanem olvastam, vagy láttam. Tehát, hogy mit keresnek ott azok a kövek, tudja a pöcsöm.
Sőt ahogy te bevallottad, hogy nem vagy az építészetben jártas, hát bizony én sem.
Kérdezed, hogy miért tették ezt, miért tették azt. Az ilyen kérdések nem relevánsak, ugyanis neked, meg nekem is abban a korban kellett volna élnünk, hogy biztosa, illetve biztosabban kijelentsünk valamit valamiről. Sőt még az sem biztos táppont, mert egyáltalán nem bizonyos, hogy akkor jobban konyítottál volna a dologhoz.
De van egy kérdés, illetve lenne több is, hogy az ember anno, sőt még a mai nap is miért épít olyan dogokat melyek az értelemnek "ellentmondanak".
Machu Picchu. Mi a faszárt egy kurva magas hegyet jelöltek ki maguknak, amelyet még (a kutatók szerint) még meg is kellett munkálni?? A legnehezebb kő kb 300 tonna, amit jó messziről cipeltek fel a hegyre. Mi a tökért tették? Hiszen építhettek volna alacsonyabban is, és könnyebben.
Miért nehéz elfogadnod azt a tényt, hogy az emberiség mindenre képes.
Nem hiába az Isten "szülötte", hiszen annak minden jó, és gonosz tulajdonságát örökölte.