13357
Miért pont így és erre...
-
Richard Donkies #10933 Mikortól? Dátumot kérnék. -
hihy #10932 Az ember szolgaságra, és butaságra teremtetett.
-
hihy #10931 Tele a pofájuk, ezért csak a szart tudják fröcsögni. -
hihy #10930 "Úgy hogy most olvastam az evolúció az nem egy létra ,tehát egyenrangú félként kéne kezelni az ős embert is a maival ahogy a bizonyítékok is ezt támasztják alá ."
Nem fogod fel, hogy a tudomány pont, hogy egyenrangú félként kezeli, de mindent a maga helyén. Igenis tudtak építeni olyan dolgokat, melyek létrehozása a mai fejlettségünk szintjén is nehéz lenne. Azonban akkor az akkori társadalmak olyan technológiákat alkalmaztak, melyek megértése a mi bonyolult megoldásokhoz szokott agyunk számára már megerőltető.
Pedig, ha lenne egy időutazó, vagy találnánk egy részletes leírást az építésekről, lehet, hogy a fejünkhöz kapnánk, basszus!!!
De sokkal könnyeb meséket kitalálni, ufózni, kihalt emberi fajról álmodozni. -
hihy #10929 Megnéztem a linkelt videot.
Hát lehet okoskodni az biztos.
Azt pedig amit én mondtam, nem az én agyszüleményem, hanem olvastam, vagy láttam. Tehát, hogy mit keresnek ott azok a kövek, tudja a pöcsöm.
Sőt ahogy te bevallottad, hogy nem vagy az építészetben jártas, hát bizony én sem.
Kérdezed, hogy miért tették ezt, miért tették azt. Az ilyen kérdések nem relevánsak, ugyanis neked, meg nekem is abban a korban kellett volna élnünk, hogy biztosa, illetve biztosabban kijelentsünk valamit valamiről. Sőt még az sem biztos táppont, mert egyáltalán nem bizonyos, hogy akkor jobban konyítottál volna a dologhoz.
De van egy kérdés, illetve lenne több is, hogy az ember anno, sőt még a mai nap is miért épít olyan dogokat melyek az értelemnek "ellentmondanak".
Machu Picchu. Mi a faszárt egy kurva magas hegyet jelöltek ki maguknak, amelyet még (a kutatók szerint) még meg is kellett munkálni?? A legnehezebb kő kb 300 tonna, amit jó messziről cipeltek fel a hegyre. Mi a tökért tették? Hiszen építhettek volna alacsonyabban is, és könnyebben.
Miért nehéz elfogadnod azt a tényt, hogy az emberiség mindenre képes.
Nem hiába az Isten "szülötte", hiszen annak minden jó, és gonosz tulajdonságát örökölte.
-
fonak #10928 Na akkor politikailag inkorrekt kérdés: azok a törzsek, akik most vagy a közelmúltig kőkori szinten éltek, azok ostobábbak, mint a civilizált ember?
Az értelmi képességeik genetikailag gyengébbek?
-
hihy #10927 hülye -
Katalizátor #10926 Az értelmi képességeink nem különböznek az ősi emberétől, az ismereteink gyarapodtak. -
Richard Donkies #10925 Mi az a "jóval korábban"?
Dátumot tudsz mondani?
(Elég az évezredet megjelölni)
Ez azért is érdekes kérdés, mert ezek szerint a civilizációs fejlődés abban pillanatban indult meg, amikor az ember értelmi képessége már elérte a mai emberét? Vagy már azelőtt is döcögött? Hogy történt? -
Katalizátor #10924 Jujj de szellemes valak! Igen értelmeztem! Gúny volt. Nagyon frankón odatetted magad! -
fonak #10923 A civilizáció fejlődését nem venném evolúciónak, az emberi faj jóval korábban kialakult, mint a civilizáció, és azalatt már nemigen változott.
-
Katalizátor #10922 De! Ott komoly gondok vannak! -
Richard Donkies #10921 Mivel az evolúció témakörébe beletartozik az ember evolúciója is, így van kapcsolódás a piramisokhoz, mert ha azt egy technológiai és civilizációs fejlődés eredményének tekintjük, akkor alap kérdés, hogy mennyi idő alatt fejlődött arra a szintre az ember és ez elképzelhető-e spontán evolúció által vagy nem. -
fonak #10920 Ja, hát végül is szorosan összekapcsolódó téma :D
(max. annyiban, hogy az evo tagadók jellemzően fogékonyak a misztikumra, a fantasztikumra és az összeesküvési teóriákra más témákban is... persze van aki simán csak vallási meggyőződése miatt nem fogadja el az evo-t, de amúgy "két lábbal a földön járó" ember) -
Richard Donkies #10919 "Ezt már olvastam"
Akkor most próbáld meg értelmezni is.
-
Richard Donkies #10918 Szerintem meg nincs azzal semmi baj, ha valakinek egy evolúciós vitában eszébe jutnak a piramisok. -
fonak #10917 Komolyan gondolod? :) Nincs ilyen, az is csak egy fórum, mint ez. Csak mint jeleztem ott kicsit régebben és többen boncolgatták ezeket a dolgokat.
Ez meg egy evo topic lenne, akit a piramisok érdekelnek olvasson róluk máshol. Akár ott is, de persze megveheti valamelyik színes dombornyomású "alternatív tudományos" művet is, azok is kiszolgálnak egy igényt (a borzongásra, a rácsodálkozásra, a "rejtélyekre"). -
Katalizátor #10916 Ezt már olvastam igen. De te továbbra is terelsz. -
Richard Donkies #10915 Akkor lehetőséged szerint tolmácsoljad az indexes fórumozók kiforrott véleményét piramis ügyben.
-
Richard Donkies #10914 #10896
-
fonak #10913 Persze, lehet ismételgetni a végtelenségig, amit mások, máshol már kiveséztek. -
Nulla7 #10912 Gyáva szarrágók soha nem árulják el a saját véleményüket, nem tudom, mit vársz egy ilyen embertől. -
Katalizátor #10911 Pont a lényegre válaszoltál öreg! -
Richard Donkies #10910 "Te folyton csak linkelgetsz valami evótagadós baromságot"
Nem tudom kivel keversz össze, de nem szoktam linkelgetni evós oldalakról mivel nem is olvasom őket és nem is lennének jó érvek egy evós vitában. Ugyanis a szemetekben hiteltelenek. Ezért, ha bármit is linkelek az tudományosan elfogadott oldalakról szokott lenni.
Ha meg ilyeneket akarsz hazudozni rólam, akkor a jövőben próbáld meg alátámasztani a hozzászólásom belinkelésével. De előre szólok, hogy időpazarlás az ilyen irányú keresgélés.
-
:( tehát akkor a tudomány lényege a hit, és csak a hülyék kételkednek benne?
akkor ez olyan szekta, amit hülyék készítettek, még hülyébbek számára? -
:0 úgy érted, hogy ma már a tudomány mindent tud a világról, és sosem téved, és ezért helyes, hogy köpköditek azokat, aki kételkedni merészel az egyetlen igazságban?
ezek szerint a tudomány valamiféle szekta? -
Katalizátor #10907 Beszarok rajtad! Akkor követem a logikádat:
Mivel én dönthetem el mi az igazi érv és ezáltal "nyert ügyem" van, ezért bármit is mondhatok, mivel ezzel "téged igazollak", tehát valójában neked van "nyert ügyed".
Haha!
Valójában arra gondoltam, hogy hozz fel igazi érveket! Te folyton csak linkelgetsz valami evótagadós baromságot, amire egyenkét száz evós dolgok lehetne visszalinkelgetni, mehetne a link-háború! Fejtsd ki a véleményed! Ezt eddig nem hallottuk! Mit gondolsz? Mi működteti a dolgot, hogy alakul az élet? Én már sokszor leírtam a SAJÁT gondolataim, nem mindig másokat linkelgetek.
Tehát mégegyszer:
Ha szerinted nincs evolúció, akkor mégis hogyan működik az élet fejlődése az univerzumban? -
Nulla7 #10906 Soha az életedben nem voltál képes egy épkézláb érvet összerakni, ne hazudj már, te geci! -
Nulla7 #10905 Ha valaki kellőképpen tájékozott tudományos kérdésekben, akkor az nem kételkedik az evolúcióban. Te csak azt HISZED magadról, hogy kellőképpen tájékozott vagy, de valójában egy műveletlen, tudatlan, nagy pofájú okoskodó kis pöcs vagy.
Ha ezt így sikerülne felfognod első lépésként, akkor egy idő után eljuthatnál odáig, hogy felfogd az evolúciós elméletet. Amíg ilyen kis beképzelt szarrágó vagy, addig persze erre esélyed sincs.
Mikike egyetlen üzenete már tíz éve is baromság volt, amikor elkezdte. Nehogy már a mi hibánk legyen egy nyilvánvalóan elmeroggyant, beteg ember agyi képességeinek a hiánya, baszodszíven! -
Richard Donkies #10904 "Nem,"
Ha nem, akkor meg felesleges az index fórumot olvasni beszélgetés helyett. -
Richard Donkies #10903 Ha te döntöd el, hogy mi az "IGAZI" érv, azzal csak engem igazolsz, hogy felesleges számodra érveket felhozni. Hisz, ami neked nem tetszik, arra csak ráfogod, hogy "NEMIGAZ ÉRV" és máris nyert ügyed van.
-
fonak #10902 Nem, de itt sincsenek kutatók ha nem tévedek. :)
-
Katalizátor #10901 Mielőtt feleslegesnek állítod be, azért előtte mutass is be pár IGAZI érvet! -
Richard Donkies #10900 Gondolom a régészek is mind az index fórumra járnak kutatni, hiszen ott már mindent megbeszéltek ebbe a témában, amit csak lehetett.
-
fonak #10899 Amúgy ha a piramis és rokon téma érdekel valakit és időmilliomos, itt egy 15 éve nyitott fórumtopic (index fórum: Piramisok - legendák - meglepetések), ami most is aktív, 10 ezer hozzászóláshoz közelít. :) Aligha merült fel itt olyasmi, amit ott nem vitattak még meg.
(remélem nem sérti az sg fórum alapelveit, hogy kivételesen egy másik fórumot linkelek, ha igen, sorry) -
fonak #10898 Azokkal fókuszálták a vákuumenergiát, mivel a nagy piramis egy erőmű/antenna volt valójában. Valami ilyesmit szeretnél hallani?:) -
BladeW #10897 Akkor szerinted mit kéne magoltatni gyerekekkel állami intézményekben? -
Richard Donkies #10896 Te egy igaz evolúcióhívő vagy. Nagy a te hited. 
Már tudom miért felesleges neked érveket felhozni. -
Richard Donkies #10895 Ugye nem azt akarod, hogy tizedszerre is válaszoljak erre az ostobaságra?
-
Richard Donkies #10894 "Akkor hurrogunk le valakit, ha úgy látjuk, hogy a kételkedésnek (és annak a magabiztos híresztelése) a tudományos ismeretek hiánya, félretájékozottság (ami előbbiből is adódik) illetve valamilyen más hitben, nézetben való hit az oka."
Szóval mindenkit lehurrogtok, aki nem hisz az evolúciós elméletben, legyen bármilyen tájékozott tudományos kérdésekben.
Látod, most egyet értünk.
"Mikike ebben nagyon profi, nem lehet semmit sem megértetni vele."
Mondjátok ti, akik mikike azt az egyetlen egy üzenetét nem voltatok képesek megérteni, pedig legalább 1 éve leírja nektek napi szinten ugyanazt.
Most, hogy pár hónap után újra elmagyaráztam, sem hiszem, hogy át fog menni.