Miért pont így és erre...
  • strepsils
    Ó de sajnállak mindjárt fölrobbansz mert rávilágítottam az igazságra , nem megyek végig a kirohanásaidon mert inkább nem minősítem az anyázós utcai stílusodat szájhőském de, a szájhagyományt se fogtad fel ez kábé akkora baromság ahogy érvelsz mintha a ma embere nem lenne képes naptár nélkül fejben tartani hogy minden évben egy évvel öregebb lesz ,segítek hogy megértsd ,az embereknek csak annyit kellett tudniuk hogy pl 20 ével ezelőtt 42 510 éves volt a piramis így ma azt mondom a kisfiamnak ha megkérdi ,a piramis 42 530 éves. Csak a referencia évek értékét kell fejben tartani ha elhiszem az ostoba mesédet hogy ezek az emberek ne tudtak volna írni ,hát persze meg a lónak a f...át.
    Tudod a te őseid lehet hogy a fáról másztak le de az enyémek nem . Én nem holmi iskolai többezer éves történelemre mutogatok ,mert azok aztán tényleg olyan krva hiteles források khm hogy a kitalált középkort ne hozzam ide hitelesítésnek :D na ezt cáfold meg címszavakban te ptimitív https://www.youtube.com/watch?v=y00uSA7hizY

És hogy kell gránitot bányászni a kőkorszakban a föld alól bronz eszközökkel ,hogy kell tükör sima derékszögeket és felületeket képezni ja és mindezt a matematika ma is használt pontosságával ,a fibonácsi arányok pontos betartásával,ismerve a földrengésbiztos random pattern "téglarakást" stb stb stb , ebből is látszik hogy fingod sincs miről van szó neked ez valami ősi kőrakás amit összefújt a szél de hát mondom hogy sajnállak mást nem tehetek. :)