Miért pont így és erre...
-
Jól van bekussolhatsz szájhőském még olvasni se tudsz nem azt mondtam 50ezer éves könyv hanem hogy az ott élők leszármazottak stb folyamatosan vitték tovább (szájhagyomány) hogy mióta áll ott az épület ,amikor kr előtt 400 ban megkérdezték őket addigra volt ~47ezer év a tudatban ,de ez neked úgylátom magas fölfogtad nem írás . A kommunikáció elsődleges formája a beszédhang nem az írás te tökfej.
Szerintem inkább téged kéne diliházba zárni hogy komolyan elhiszed hogy szabad szemmel mindent lehet látni de nem is ez a probléma mert lássák ,hanem az hogy azok a kőkorszaki primitívek miért foglalkoztak csillagászattal matematikai precizitással, bár az ilyenek mint te nem vizsgálják összefüggésében a kijelentéseket ezért is nem tudsz mit böfögni arra a kérdésemre hogy hogy bányászták ki a föld alatt mélyen lévő gránitzónából a 2-6t ás kockákat a kis bronz körömreszelőjükkel ,egyáltalán honnan tudták hogy a föld alatt van.
A későbbi 3 kis piramis amibe fáraókat temettek is baszott logikus hogy én vagyok a nagy fáraó de azért nekem elég egy kisebb piramis nekem az is megteszi .
És a nagypiramisba a legalaposabb biológiai vizsgálat után azt mondták soha nem feküd benne hulla de azért sírhely.Ezenkívül az újjabb piramisok romosabbak mint a régebbi ez is csak azt erősíti hogy nem egyforma tudással és egy időben építették ,és hogy a régebbi tudás volt a nagyobb ,a mai felé hanyatlott.
Elég butácska logikád lehet mivel az ókoriak soha sehol nem említik hogy ők azon a területen lévő majomeberektől származnak ,ők a messzi nyugatról egy szigetről származnak mondják. De te továbbra is logikusnak tartod a Darwini és ókori történészeti baromságokat hogy igen is ők ottani majomfákról másztak le.
Már sajnállak.