Miért pont így és erre...
  • Nulla7
    Nyilván van ilyen beszámoló, mert bármilyen hülyeséget lehet beszélni, mint ahogy nyilvánvaló az is, hogy baromság, amit állít. Az meg, hogy te bárkinek bármilyen ostobaságot elhiszel, az csak azért van, mert semmihez sem értesz, nincs összehasonlítási alapod.

Az írás körülbelül négyezer éves, Hammurabbi törvénykönyve talán ismerős kéne hogy legyen általános iskolából, mint első bizonyíték az írásra.
    Innentől kezdve nem kell sok ész hozzá, hogy összerakd, hogy bárki, aki ötvenezer éves elbeszélésekről beszél szükségképpen hazudik és át akar verni.

Nem tudom, te láttad már az eget? Megengedik a fehér köpenyes bácsik, hogy éjszaka is kimenj a szabad levegőre? Egyszer talán nyisd ki a szemed, és nézz fel, tudod, vannak ilyen apró fényes izék az égen. Azok a csillagok! Látni őket szabad szemmel, nem kell hozzá távcső. Becsszóra!

Azon nem tudom, hogy hangosan röhögjek, vagy sírjak, hogy itt vered az asztalt, hogy most jöttek le a fáról. Az ilyen éktelen ostobaságokat honnan a jóisten faszából veszed? Ja, most jöttek le, KÉTSZÁZEZER éve. Az tényleg, a háromezerhez egészen közel van...

Hogy ennyire kibaszottul hülye hogyan lehetsz, azt én már felfogni sem tudom. Élőben is ilyen gecire szükségét érzed, hogy olyasmibe ugass bele, amiről a leghalványabb fingod nincs?