Miért pont így és erre...
  • Balumann
    "A mi tudományunk az ember születését abba a pontba teszi ahová a mítoszok a mainál ezerszer okosabb civilizációk pusztulását , különben nem tudom mi olyan hihetetlen ezekben ha egyszer már a mi tudósaink is elismerték és elfogadták hogy olyan kőkörök építmények valóban léteznek amik kizárólag a mainál fejlettebb csillagászati ismereteket követelik meg ."

Ha egy kicsit elkezdesz gondolkodni, akkor marha egyszerű arra a válasz, hogy miért olyan hihetetlen mégis. Egyrészt azért, mert sokkal több és egyértelműbb bizonyíték kellene hogy legyen egy fejlettebb civilizáció korábbi létezésének, másrészt hova a f***ba tűntek volna? Én nem tudok róla, hogy a tudomány elfogadott volna olyat, hogy valamihez a mainál fejlettebb ismereteket, technológiát vagy szupermeneket igényelt volna (lásd a Boszniai piramisok, amiket a tudomány jelenlegi állása szerint NEM építettek). De ha tudsz bármilyen hiteles forrást ilyenre, akkor várom előszeretettel...

"Tehát nem igaz hogy ne lennének egyértelmű nálunk intelligensebb civilizáció nyomai egy olyan korszakban amikor még a vasat se ismerték elvileg."

Persze tudom, csak azok a gonosz tudósok megpróbálják elhallgattatni őket, kegyetlenül máglyán elégetik azokat, akik rájönnének ezekre...