Miért pont így és erre...
  • Balumann
    "Azt mondod hogy véletlen mutációk és élet erők de ezek csak hárítások ,te is jól emlékszel hogy napokig vitatkoztunk itt csak a véletlen fogalmán mert nem is lehet eldönteni hogy kinek mi a véletlen"

Még mindig véletlenszerű mutációkról beszéltem, nem véletlenről, élet erőkről meg nem tudom mikor és hol beszéltem volna, és semmi hárítás nincs ebben, számos hatást megfigyeltünk, ami biztosítja, hogy az örökítőanyag folyamatosan változzon, ezáltal akár új "információ" alakuljon ki a DNS-ben. Természetesen ezek a változások sokszor nem előnyösek, nem életképesek, itt jön képbe a természetes szelekció. Pontosan erről szól az egész evolúció, hogy hogyan jöhetett mindez létre, beleértve az intelligenciát is, amiről most egyértleműen látszik, hogy semmit sem tudsz, mintha most hallanál először róla.

Nem érdekel, hogy még mindig képtelen vagy megérteni, hogy természettudományos értelemben mit jelent a véletlen és véletlenszerű, miért véletlenszerű változásokról beszélünk és miért nem véletlenről. Ha nem érted, a te bajod, mert így nem fogod megérteni a többi tudományos cikkeket sem, de legalább fel tudsz bosszantani másokat a hülyeségeiddel.