Miért pont így és erre...
-
gforce9 #10559 Vele végképp nem érdemes vitázni, lövése sincs az evolúciós elméletről így lényegében azt sem tudja mit vitat. Jól látod amúgy, hasból mond dolgokat, hoyg márpedig úgy nem lehet, holott semmi sem indokolja. Amúgy ehhez a növényhez csak annyit, hogy azokkal, amelyeknek az alakját felveszi, nyilvánvalóan valamiféle külső dolog miatt teszi. Mert pl egy állat, ha olyan színű és alakú, akkor nem eszik belőle. Vagy ha olyan színű és alakú, akkor odafészkelnek a madarak, emrt azt szeretik és a kárteőirtásban besegítenek így. Oka van, hogy valami felvesz valamilyen tulajdonságot, legyen az az ember bőrének lebarnulása vagy a kaméleon színváltása, vagy bármi más. Az okokat nem mindig tudjuk, ugyanis nem tudunk még mindent. De ez nem azt jelenti, hoyg au evolúciós elmélet koporsójába szögeket kéne verni sőt:
http://sg.hu/cikkek/104953/nincs-szukseg-sejtekre-a-metabolizmushoz
Egyre több bizonyíték van mellette. Mindazonáltal ezeknek a trolloknak felesleges bármit linkelni vagy mondani, mert egyrészt fogalmuk sincs arról mit is vitatnak, hiszen nem ismerik az evolúciós elméletet. (Ez tisztán látszik a hozzászólásaikból.) Másrészt teljesen mindegy mit mondunk nekik: ignorálják, indoklás nélkül tagadják vagy épp kiforgatják. Fullfelesleges a vita. Strepsils-nek is csak azért írtam, mert nem rég láttam a nevét itt csak, reméltem hátha lehet vele beszélni... de nem. Ő is ugyanolyan. Nézik az áltudományos marhaságokat és ontják a képtelenebbnél képtelenebb "elméleteiket".