Miért pont így és erre...
  • Katalizátor
    Drágaságom! Már leírtam neked, hogy ne húzz rá másokra viselkedésmintázatokat! Ha én nem "magyarázok" meg neked valamit, az nem jelenti azt, hogy csak kikerülöm a válaszadást! Lehet, hogy csupán belefáradtam az évek alatt abba, hogy magyarázkodjak az olyanoknak mint te, akik szintén nem magyaráznak semmit, csupán videót linkelgetnek és várják a megváltást, de ezektől függetlenül se neked, se nekem nincs szaktudásunk! Ez itt egy filozófiai vitakör, ha nem vetted volna észre! Te véded a saját eszméidet, én az enyémet, de én legalább megpróbálok saját kútfőböl is meríteni, amíg te csak linkelgetsz neked tetsző dolgokat!
    Ha nem emlékeznél, még a pártodat is fogtam abban a kérdéskörben, hogy csupán anyagi szinten nem lehet tudatunk, ennél valószínüleg komplexebb a dolog! De ha tervezettségről beszélsz, kizárva az evolúciót, akkor csak magadnak mondasz ellen! Nem az evo szüli az általad emlegetett "biorobotot", hanem pont a tervezettség ideája! Ez a bajom az egész ID-s dologgal! A saját filozófiájuk ellen beszélnek! Materialistának állítják be az evolúciót, miközben annak a háttér működési elve még mindig tisztázatlan, ellenben spirituálisnak állítják be magukat, miközben tervezettségről beszélnek, ami egy kicsit sem hangzik lélekemelőnek! Nem beszélve arról, hogy miért ne lehetne tervezett is az élet az evolúció mellett? A kettő sosem zárta ki egymást, de nektek muszáj a másik torkának ugrani!

"Én a Fradinak drukkolok, tehát a lila szín csúnya!"

SEMMI közük egymáshoz!