Miért pont így és erre...
-
Ó szegénykém miért beszélsz ufókról akik piramist építettek ,Egely nem azt mondta a piramist ufók építették hanem hogy kizárt hogy a mai emberből kiindulva mint "ember" építette ,a többit jól látod fingod sincs hogy kell piramist építeni tehát ebben sem tévedtem te hazudtad hogy mintha tudnál valamit közbe csak megint elböfögted a még nem ismerjük formulát amit persze minden ilyenre ráhúztok :D
A vénusz légycsapója után látom elvesztetted az eszed ,kár volt elolvasnom azt a sok hülyeséget amit odahánytál de már megint semmi köze a vénusz légycsapójának evolúciós feloldásához . De a legviccesebb hogy görbe tükröt akartál tartani a lovas hasonlatoddal de igazából te is csak azt állítottad amit én is hogy a ló is tervezett mint ahogy minden ,igaz én soha nem állítanám azt hogy a ló arra lett tervezve hogy az ember ráüljön hisz már maga a ló működése is csoda bár nem az egyszerűsíthetetlenül összetett kategóriába tartozik ,de senki nem is állította .
Amikre viszont azt állítja Egely a filmben azokról mélyen hallgatsz mivel azok már az egyszerűsíthetetlen kategóriákba esnek , még mielőtt csúsztatnál nem azt állítjuk hogy a pók előtt nem lehetett egy máshogy kinéző pók mint evolúciós lépcső hanem hogy a pók tudásának minden paramétere jelen kell legyen hogy életben maradhasson tehát a pók már a kezdetek kezdetén fel kellett legyen ruházva azzal a 15 kulcsfunkcióval amit a filmben látsz ha vennéd a fáradságot ahelyett hogy itt menstruálsz.