13357
Miért pont így és erre...
-
hihy #10493 Azért fordítsd meg a dolgot, mert lehet, hogy a csajnak van igaza.
Miért?
Gondold el, hogy a tervező odabiggyesztette a fehér macit a barna tájra. Erre összecsapta a kezét: basszus én tök hülye vagyok!!, és behavazta a tájat.
-
hihy #10492 Mikor tervezed, hogy kijárod az óvodát??
Picinyem ez nem bántás!!:))) -
hihy #10491 Belátom igazad van.
Te nem az evo által vagy buggyant, hanem így lettél tervezve.
Na persze a pók sem az evo "terméke", hiszen fasza lett volna, ha a legelső
pók csak egy hálóval rendelkezett volna, és mint egy cowboy az egylábú lovon ülve laszózta volna be a legyeket. A pöcsöt babám. A pók, mint egy megtervezett izé, rögtön így szőtte a hálót, mert másképp éhen maradt volna a laszójával, mert még akkor nem tervezték meg a cowboyt, akitől eltanulhatta volna.
A menstruálás. Honnan tudja a szervezeted, hogy mikor kell?? A titok nyitja a tervezés.
Te mikor tervezed, hogy gondolkodni fogsz egy kicsit??
"Egely nem azt mondta a piramist ufók építették hanem hogy kizárt hogy a mai emberből kiindulva mint "ember" építette"
Akkor szerinted mit suggalt? A szellemekre, manókra, óriásokra gondolt?? -
Katalizátor #10490 Tudod azért nevetséges ez az "egyszerűsíthetetlen komlexitás"-néven kitalált agymenet, mert tökéletesen rávílágot arra, hogy ezen szó használói a legkevésbé sem állnak tudatában annak, hogy mi is az az evolúció!
Az élőlényeket kész termékként láttaja a maga tökéletességében, tehát elkerülhetetlen a tervezettség ténye részükről! Ez az igen primitív elképzelés, nemcsak a természet alapvető működését figyelmen kívűl hagyva, de azt semmibe véve akarja meggyőzni az embereket.
Ez kb annyi, hogy a jegesmedvéknek nem azért fehér a bundájuk, mert így igazodtak a környezetükhöz, hanem mivel havas tájon élnek, ezért ezt adta nekik a tervező. OMG! -
gforce9 #10489 Végignéztem és az alapmondandója az, hogy ez meg ez nem lehetséges. Ha tudós lenne nem arra koncentrálna, hogy mit nem lehet, hanem arra, hogy mégiscsak ott van valahogy, mégis hogyan? Azt kutatná, hogy akkor hogyan is lehet? Ilyet én tőle még nem hallottam sem ebben sem a többi videójában. Azt a hülye is fel tudja sorolni, hogy valamit hogyan nem lehet megcsinálni. Ahhoz ész nem kell. De persze szíved joga az ő videóit hallgatni, csak próbáltam felhívni a figyelmet arra, hogy a tudomány által elénktárt természet sokkal érdekesebb és sokszínűbb, mint ami ezeknek a "tudósoknak" az előadásaiból lejön. De ha nem hát nem :) Nekem ugyan nem fáj :) Felőlem az asztrológiában is hihetsz vagy a tenyérjóslásban is. Jó éjt :) -
Megnyugtatlak Egely életrajzából jeles vagyok . Viszont észrevettem hogy te sem arra figyelsz ami a filmben történik hanem az előadót fikázod, tőlem még nem kért pénzt ez az ember mert meghallgattam és nem is igaz hogy azt kutatná hogy nem működik csak jelezte hogy van egy két dolog ami nem is működhetne a tudományos teóriákkal ,ez csak egy elgondolkodtató előadás ,senki nem állítja hogy a zufó a zufó csináta csak elolvasták a feliratot hogy azt mindjárt ment a fikázás. -
Ügyes megoldás de nem életszerű , mi lehetett az a hatalmi nyomás amiért ilyen méretű és ilyen pofájú szobrokat véstek ,és így küszködtek dombokon keresztül közben vigyázva hogy fel ne boruljon mert az meg egy más kérdés hogy hogyan állították fel. Ezenkívül ennél sokkal nagyobb szobrok is vannak ,és nem mind fallosz formájú ,nem tudod így billegtetni, a talajnak is keménynek símának kell lenni . A 2000t ás panelház méretű kockákat nem is említem meg ,ahogy a piramis építőkockáit sem és a belső gránitokat amik indokolatlanul magas felületi símaságra lettek csiszolva amit meg rézvésővel nem is lehet megmunkálni. -
gforce9 #10486 Az emberiség történelmében az egyik legjövedelmezőbb szakterület a tájékozatlan emberek befolyásolása téveszmékkel, babonákkal való telítése, majd az ebből lehúzott sáp. Kezdve a törzsi sámánoktól az egyházakon át a boszorkányokon, jósokon, javasasszonyokon keresztül a mai áltudósokig. Égely ezt a szakmát űzi. Ennyi. Az pedig, hogy még nem derült fény néháyn dologra, hogy pontosan hogyan épült fel a piramis vagy az ostoros hogy alakult ki, annyit jelent, hogy nem tudunk még mindent. És akkor mi van? Ezért kutatják. Égely és társai csak azt hangoztatják, hogy ez meg ez így nem lehetett. Csak halkan szólnék: Ha tudós lenne, nem azt kutatná, hogy valamit !hogyan nem lehet! megcsinálni, haenm azt kutatná, !hogy hogyan lehet! megcsinálni. Ez választja el a tudományt, az ilyen svindlerektől. Persze gyanítom ezt neked nem lehet úgysem megmagyarázni, de mégis azt javasolnám, hogy hallgass normális előadásokat, ásd bele magad kicsit a szakirodalmakba, mert sokkal csodálatosabb világot tárnak eléd néhány óra alatt, mint ezek az áltudósok egy élet alatt. -
Ó szegénykém miért beszélsz ufókról akik piramist építettek ,Egely nem azt mondta a piramist ufók építették hanem hogy kizárt hogy a mai emberből kiindulva mint "ember" építette ,a többit jól látod fingod sincs hogy kell piramist építeni tehát ebben sem tévedtem te hazudtad hogy mintha tudnál valamit közbe csak megint elböfögted a még nem ismerjük formulát amit persze minden ilyenre ráhúztok :D
A vénusz légycsapója után látom elvesztetted az eszed ,kár volt elolvasnom azt a sok hülyeséget amit odahánytál de már megint semmi köze a vénusz légycsapójának evolúciós feloldásához . De a legviccesebb hogy görbe tükröt akartál tartani a lovas hasonlatoddal de igazából te is csak azt állítottad amit én is hogy a ló is tervezett mint ahogy minden ,igaz én soha nem állítanám azt hogy a ló arra lett tervezve hogy az ember ráüljön hisz már maga a ló működése is csoda bár nem az egyszerűsíthetetlenül összetett kategóriába tartozik ,de senki nem is állította .
Amikre viszont azt állítja Egely a filmben azokról mélyen hallgatsz mivel azok már az egyszerűsíthetetlen kategóriákba esnek , még mielőtt csúsztatnál nem azt állítjuk hogy a pók előtt nem lehetett egy máshogy kinéző pók mint evolúciós lépcső hanem hogy a pók tudásának minden paramétere jelen kell legyen hogy életben maradhasson tehát a pók már a kezdetek kezdetén fel kellett legyen ruházva azzal a 15 kulcsfunkcióval amit a filmben látsz ha vennéd a fáradságot ahelyett hogy itt menstruálsz. -
BladeW #10484 -
hihy #10483 Na még egy döbbenet a számodra.
Az a pöcs huzigáló nem fizikus, és feltaláló.
Ki egely??
A nagy fifkás.
egely egyik kereke hiányzik!!! -
fonak #10482 -
Katalizátor #10481 "Láthatjuk, amikor hogy védd az eszmerendszeredet minden olyan esemény ami ellene megy, kínodban nem marad más csak a hallgatás meg a logikátlan belülről fakadó dacolás."
Idézz már ilyet tőlem lécciiii!!
Ha valamit félreértesz,vagy nem kapsz választ ne húzz rá másra viselkedésmintázatokat, mert az nem menő! -
hihy #10480 "hihi te a napnál is hülyébb vagy "
Ha így beszélsz, befoglak árulkodni a modi bácsiknál. be-beeeee -
hihy #10479 Na akkor lessé!
Az a faszkalap kategórikusan kijelenti, hogy emberek NEM építhették fel azokat a piramisokat. Nos az valóban igaz, hogy még ezidáig nem tudtak rájönni az építkezés mikéntjére, de ez nem azt jelenti, hogy akkor tuti, hogy az alienek voltak. Ha találnak egyszer valamiféle útmutatást, hogyan is "építhetődött" fel az a piramis, és még a világon több tucat olyan építmény, melyeket az ember NEM építhetett fel, akkor kiállhat egy ilyen fasz a biztos tudásával. Addig azonban talány marad az egész. Igen, lehet, hogy volt közük az idegeneknek az építkezésekhez, igen lehet, hogy az emberiség volt olyan okos, hogy sajátmaga is felépíhette, sőt még az is igen lehet, hogy közösen az UFO-kkal tették. Azonban míg valamelyikre is nincs döntő bizonyíték, addig az ilyen egelypöcsöknekéstársaiknak kuss van.
Mert kapj a buksidhoz, a tudomány elismeri, hogy egyenlőre csak találgatnak az építményeket, rajzokat stb illetően.
"közük sincs az evo témához."---mióta itt koptatod a seggedet, hányszor böfögtél az evo-ról??? Te a csöpp csak agyaddal röpködsz a naprendszerben. Erről ennyit.
A vénusz légycsapója. Megint vegyél mély levegőt, és tartsd vissza, nehogy hanyatt vágd magad.
A te általad linkelt előadás tovább is van, azonban sajnos valamilyen okból levették a netről. Megpróbálom felidézni, de csak neked:
Egely: Most, hogy ezeket az állatkákat látták, melyek bizonyosan nem jöhettek létre holmi fejlődés útján, bemutatok még egy állatot, mely nagyon közismert, és önökben fel sem merült gondolom ezidáig a kételkedés szikrája. Nos ez az állat a LÓ!!! Bizony barátaim a ló. Most képzeljék el, ha ez a mestermű nem tervezés által kelt volna létre, milyen óriási baklövés lett volna az evo részéről. Nézzük miben rejlik egy ló zsenialitása. A legelső, hogy négy lába van. Képzeljék el, ha ez a teremtmény az evo által született volna. Hát bizonyonyára egy lába lett volna, mert honnan tudhatná a természet, hogy egy lónak négy kell belőle. Persze lehetett volna egy is, és az a hasa alatt középen, de figyeljenek micsoda óriási fájdalma lett volna a pacinak, ha én a nagy hülye fejemmel ráülök, és nyomta volna szegénynek a beleit. Persze lehetett volna átlóban is egy, avagy egy oldalon a kettő, de akkor hogy állt volna fel. Bár lett volna egy a számomra is elfogadható evo elmélet, hogy a kettő láb a ló közepéből nőtt volna ki. Nos azon már lehetett is volna lovagolni, sőt már előtte is éltek kétlábú izék, sőt most jut eszembe, hogy a csirkék is azok. Azt persze elismerem, hogy én még csak fekvő csirkét láttam tecsoban. A legnagyobb probléma azonban abban leledzik, hogy nem tudták volna húzni a szekeret. Tehát, ismétlem önmagam, az evo kilőve. És most kapaszkodjanak, mert most jön az igazi csemege, a ló járása. Mint egy számítógéppel vezérelt hogyihijják. Már tudósok, nem olyanok mint én!!, végeztek kutatásokat, hogyan is tudja egy ló, hogy nem egyszerre kell lépnie a négy lábával, hogy többi marhaságot ne is említsem. Ugye, hogy lehetetlenség. Ez, illetve az egy igazi emberfeletti tervezés eredménye.
Na itt be is fejezem, mert érzem, hogy ez már nekem is sok
-
Igen Balázs egy annyira alulfoglalkoztatott ismeretlen háttér celeb hogy ezt kitalálta de még magát a szkeptikusok szkeptikusát Vágó Istvánt is úgymond megrágalmazta hogy belekeverte ebbe a nem létező sztoriba .Hajdú Péter itt még nem felkapott esti műsorában egy valag pénzt adott neki hogy kitalációjival töltse ki a műsoridőt a story négy en . Amit előtte mond és rádióban is elmondott Balázs a magánéletéről az is csak azért kellett mert szegény annyira ismeretlen és annyira el lehet szegényedve hogy ha nem talál ki ilyen sztorikat akkor felkopik az álla .
Láthatjuk, amikor hogy védd az eszmerendszeredet minden olyan esemény ami ellene megy, kínodban nem marad más csak a hallgatás meg a logikátlan belülről fakadó dacolás.
Nálad a racionális gondolkozás csak addig tart amíg az a dogmavilágodra irányul. -
Katalizátor #10477 "Gondolod ő ezt a Vágós sztorit meg amiről előtte szó van csak azért találta ki mert ilyen háttérszereplő hogy ezzel akart hírnevet és pénzt szerezni magának?"
Öööö.... Talán igen? -
"Piramist tudjuk hogyan lehetett építeni" LOL Kik azok a tudjuk?
Biomass oldalon már kikészítettem mindenkit oda már nem megyek XD
Azon kívül hogy az ostoros sejtről próbáltak kimagyarázkodni hogy miért lehet egyszerűsíthetetlenül összetett ,itt van még egy rakás Egely filmjében ami elkerülte e te kis figyelmedet ,azokat vajon miért nem tudod cáfolni...
Ja neked a bezárt pörgettyűk kézzel forgatása is a forró légáramlatoktól megy meg a szoba másik sarkából ,egyébként ha már a primitív meggyőzhető embereknél tartunk nézd meg ezt Balázs
Gondolod ő ezt a Vágós sztorit meg amiről előtte szó van csak azért találta ki mert ilyen háttérszereplő hogy ezzel akart hírnevet és pénzt szerezni magának? -
A leegyszerűsíthetetlen komplexitás a kreacionisták egyik legalapvetőbb hazugsága volt mindigis, ha igaz lenne, tényleg nem jöhetett volna létre az élet véletlenszerűen. De ha igaz lenne természetesen, akkor nem is ez lenne a tudomány álláspontja, ha olvasnál tudományos oldalakat is, pl. Critical Biomass-t, ott szépen leírták több kreacionista írásra is reagálva, hogy miért faszság.
Egelynek nem vannak hülyeségei, hanem egyenesen egy csaló, sohasem a fizikusokat vagy szakértőket próbálta meggyőzni, hanem a hozzád hasonló primitív meggyőzhető embereket.
Piramist tudjuk hogyan lehetett építeni, és az Egely-kerék is a fizika törvényei szerint működik, akármilyen meglepő. -
hihi te a napnál is hülyébb vagy de legalább ne kiabálnád a világba .Amiket itt összehordtál megint semmi köze ehhez a filmhez amiben különös állatokról volt szó ,ezekre semmilyen magyarázatot cáfolatot nem tudtál mondani helyette elkezdtél egelykerekezni és a neten található Egely lejárató cikkeket visszabüffögni amiknek jórészt még közük sincs az evo témához.
Meg nem fogom érteni a lelkületedet ,olyan módban írod ezeket a fikázásokat "hogy biztosan nem építhette ember a piramist " mintha te tudnád hogyan lehet nagypiramist építeni , te tudod azt is hogyan pörgeti meg a kéz melege a szoba másik sarkából vagy befőttes üvegbe téve az Egely whell féle forgókat ,te tudod hogy a tervszerűen működő tested nem lehet tervezett ... és még sorolhatnám de felesleges neked nincs önkritikád.
Én legalább elismerem hogy Egelynek tényleg vannak idióta húzásai ,kijelentései ,de most pont nem csinált semmit csak bemutatott néhány állatkát amik túl komplex működésűek ,nem egyszerűsíthetőek ,ezért érdekesen evolúciánólédtek ha nincs meg minden lépés akkor nem működhettek volna 500millió éve sem. -
fonak #10473 Nem, természetesen a zufók hoztak össze mindent. Az istenségek, legyen az mezopotám, görög-római, Jahve, Jézus stb. is mind zufók voltak valójában.
A zufók hozták létre az emberiséget anno, csak a hivatalos tudomány ezt váltig tagadja, hiába jönnek a megcáfolhatatlan bizonyítékokkal a rettethetetlen úttörők, pedig még keményfedeles könyveket is kiadtak róluk, meg számtalan weboldal és youtube videó bizonyítja, hogy amit hirdetnek, az színigaz. :Ð -
Katalizátor #10472 Az igen!!! 
Mitől basztad így fel magad hirtelen?
Először is nem kezdtem el okoskodni, leírtam a véleményem. Meg miért vagyok lúzer? Azért mert engem nem sokkolt Dr Egely György? -
hihy #10471 Rekedjen benned a szó!!
az a hülye légy!! -
hihy #10470 Egely György rendszeresen megjelenik a médiában, és elmondja hosszú évek alatt mit sem változott mondókáját a korlátolt fizikusokról, a fantasztikus felfedezéseiről, a fantasztikusan felfedezett feltalálóiról (néha a vákuumban repülő legyekről). Sajnos azonban az asztalra még az égegyadta világon semmit nem sikerült letennie az Egely keréken kívül, ami viszont sok mindentől foroghat, de leginkább a kéz melege miatt mozgó levegőtől. Folyamatosan halljuk tőle a csodálatosabbnál csodálatosabb eszközöket, amelyek megkönnyítenék az életünket, megoldódna a világ összes gondja baja, és mindezt olyan meggyőződéssel adja elő, hogy beállhatna Horst mellé a TV Shopba.
-
hihy #10469 Piramis energia
Ja, és persze szó szerint tervezett. -
hihy #10468 Egy régebbi TV-s para műsorban bemutatott egy fekete dobozt, melyből kettő szál vezetéken egy égő világított. Ezt ő találta fel, és a kozmikus energia működtette. Egy kisebb egyenáramú motort szintén meghajtott. Állítása szerint a dobozban semmi sem volt, hanem a méretei a piramisok méretei szerint megállapítva, mert hiszen mindenki tudja, hogy a piramisok valójában energia gyüjtőhelyek, melyeket az alienek az űrhajóik tankolására használtak.
Amikor kérték, hogy nyissa fel a dobozt, mereven, kategórikusan elutasította.
Elhiszed amit állított.
Mert, ha nem, HÜLYE vagy!!!!! -
hihy #10467 Lélek TV: A jövő elkezdődött ect 

-
hihy #10466 Meg persze az egész világegyetem "tervezett", és nem hat nap alatt keletkezett.
Pl: a Naprendszer is tervezett, mert, ha nem lenne nap, nem lenne naprendszer.
Hülye, HÜLYE!!!
Nem te!!! -
hihy #10465 Hát bizony bennem rekedt, de csak azért, hogy ilyen tökkelütött még szabadon mászkál.
Kezdve azzal, hogy ő kijelenti, hogy a piramisokat NEM emberek építették.
A pöcsnek még számtalan olyan dolgot lehetne mutatni amit biztosan
nem építhetett fel az emberiség.
De a legnagyobb merénylet az ész ellen, a vénusz légycsapója, és társai BIZTOSAN "tervezettek". Mert az evo ilyent nem hozhatott létre. HÜLYE!!!
A zsiráf is tervezett, mert másképp nem érné el a fák lombozatát.
Én is tervezett vagyok, mert különben amit megeszek nem tudnám megemészteni.
Te is tervezett vagy, mert, ha nem lenne pumcid, nem tudnám a tervezett kukacom hova dugni. Bocsi, ez csak egy tervezett terv.:))
Inkább attól rekedjen benned a szó, hogy egy ilyen átkozott észromboló hogy lehet Dr !!! -
Mér mi van a vénuzs légycsapóján ami neked nem tetszik ,mit okoskodsz itt még ezt se tudod megmagyarázni nem hogy a többit ,nézd csak végig hátha sokkot kapsz a valóságtól hogy fikát se tudsz kimagyarázni magadnak ,nem nekem hanem magadnak te lúzer. -
180 millió éves az Y kromoszóma
Micsoda marhaság. Hisz mindent 6000 éve egy szakállas bácsi hozott össze 6 nap alatt, nem? -
Katalizátor #10462 Tenyleg gaz a vidi, nem bantasbol! Mar venusz legycsapojanal lecsaptam volna! A csavo nem latja a fatol az erdot, sajna sok ilyen van. -
Aki ezt a videót 15 percnél tovább tudja hallgatni annyi hazugság után, annak csak gratulálni tudok. -
Te tökkelütött hülye ne a nevén matyizz hanem azt a q filmet nézd a pókokat meg a virágokat . Ezzel is csak bebizonyítod hogy téged nem érdekel semmi a saját dogmarendszereden kívül ,a hitedben meg ne ingasson semmi... -
Egely a megélhetési szélhámos. -
steweee #10458 ezt már láttam sokkal régebben, de most megint belefutottam. igaz, nem kifejezetten evolúciós téma, de valahjogy úgy érzem, mégis csak kapcsolodik :
https://www.youtube.com/watch?v=GBPGSVpyx3A -
pet0330 #10457 Igen, teljesen bennünk rekedt a szó. Egely György?! KOMOLYAN?! Az az ember teljesen megbízhatatlan forrás bármire, még a görög mitológiát is hamarabb elhiszem, mint amit az az ember állít. Egyszerűen nincsen rá jobb szó mint, hogy fanatikus bolond..... Semmilyen elméletét nem bizonyították, ezzel szemben több hibát is mutattak a különféle "tudományos" (MUAHHAHAHAH) munkáiban.
Linkelj valami mesét legközelebb (ez még annak is szar.....)! -
Ugye most bennetek rekedt a szó. -
Még keményebb állítások . tervezett virág -
Piszke01 #10454 Bocsánat, rossz linket adtam. Ez a jó:
http://youtu.be/ZwM50h6uoNY