Miért pont így és erre...
-
hihy #10479 Na akkor lessé!
Az a faszkalap kategórikusan kijelenti, hogy emberek NEM építhették fel azokat a piramisokat. Nos az valóban igaz, hogy még ezidáig nem tudtak rájönni az építkezés mikéntjére, de ez nem azt jelenti, hogy akkor tuti, hogy az alienek voltak. Ha találnak egyszer valamiféle útmutatást, hogyan is "építhetődött" fel az a piramis, és még a világon több tucat olyan építmény, melyeket az ember NEM építhetett fel, akkor kiállhat egy ilyen fasz a biztos tudásával. Addig azonban talány marad az egész. Igen, lehet, hogy volt közük az idegeneknek az építkezésekhez, igen lehet, hogy az emberiség volt olyan okos, hogy sajátmaga is felépíhette, sőt még az is igen lehet, hogy közösen az UFO-kkal tették. Azonban míg valamelyikre is nincs döntő bizonyíték, addig az ilyen egelypöcsöknekéstársaiknak kuss van.
Mert kapj a buksidhoz, a tudomány elismeri, hogy egyenlőre csak találgatnak az építményeket, rajzokat stb illetően.
"közük sincs az evo témához."---mióta itt koptatod a seggedet, hányszor böfögtél az evo-ról??? Te a csöpp csak agyaddal röpködsz a naprendszerben. Erről ennyit.
A vénusz légycsapója. Megint vegyél mély levegőt, és tartsd vissza, nehogy hanyatt vágd magad.
A te általad linkelt előadás tovább is van, azonban sajnos valamilyen okból levették a netről. Megpróbálom felidézni, de csak neked:
Egely: Most, hogy ezeket az állatkákat látták, melyek bizonyosan nem jöhettek létre holmi fejlődés útján, bemutatok még egy állatot, mely nagyon közismert, és önökben fel sem merült gondolom ezidáig a kételkedés szikrája. Nos ez az állat a LÓ!!! Bizony barátaim a ló. Most képzeljék el, ha ez a mestermű nem tervezés által kelt volna létre, milyen óriási baklövés lett volna az evo részéről. Nézzük miben rejlik egy ló zsenialitása. A legelső, hogy négy lába van. Képzeljék el, ha ez a teremtmény az evo által született volna. Hát bizonyonyára egy lába lett volna, mert honnan tudhatná a természet, hogy egy lónak négy kell belőle. Persze lehetett volna egy is, és az a hasa alatt középen, de figyeljenek micsoda óriási fájdalma lett volna a pacinak, ha én a nagy hülye fejemmel ráülök, és nyomta volna szegénynek a beleit. Persze lehetett volna átlóban is egy, avagy egy oldalon a kettő, de akkor hogy állt volna fel. Bár lett volna egy a számomra is elfogadható evo elmélet, hogy a kettő láb a ló közepéből nőtt volna ki. Nos azon már lehetett is volna lovagolni, sőt már előtte is éltek kétlábú izék, sőt most jut eszembe, hogy a csirkék is azok. Azt persze elismerem, hogy én még csak fekvő csirkét láttam tecsoban. A legnagyobb probléma azonban abban leledzik, hogy nem tudták volna húzni a szekeret. Tehát, ismétlem önmagam, az evo kilőve. És most kapaszkodjanak, mert most jön az igazi csemege, a ló járása. Mint egy számítógéppel vezérelt hogyihijják. Már tudósok, nem olyanok mint én!!, végeztek kutatásokat, hogyan is tudja egy ló, hogy nem egyszerre kell lépnie a négy lábával, hogy többi marhaságot ne is említsem. Ugye, hogy lehetetlenség. Ez, illetve az egy igazi emberfeletti tervezés eredménye.
Na itt be is fejezem, mert érzem, hogy ez már nekem is sok