Miért pont így és erre...
-
Marha hiteles vagy "a tudatalatti egy bulshit ezoterikus szöveg" ebből is látszik mennyire fogadod el a tudatállapotokat.
És mit magyaráznak el nagyon szépen, jajj de jól tudod nyomni a rizsát hát én nem arra vagyok kíváncsi hogy a bálnának mekkora az agya a testéhez hanem hogy mi a lófaszt akarsz ezzel mondani ,hogy bizonyítod be hogy a bálna kevésbé tanulékony mint az ember mert te valami ilyesmit akarsz bemagyarázni közbe bevallod hogy nem egy fajon belül kell nézni hát akkor hogy? Ja direkt más fajokat hasonlítasz össze csak hogy az jöjjön ki az egyik butább a másiknál persze és akkor az jön ki hogy az ember okosabb az elefántnál hát ilyeneket el lehet játszani csakhogy nem ez volt a kérdés .
Azt magyarázd meg eszerint a tudományos logika szerint hogy a 300kg os ember hányszor butább az 50kg os nál? A tudomány ott kezdődik amikor érted is amiről beszélsz és kinyögöd hogy milyen szabály van a lábad atomjai és az agyad atomjai közt hogy ezt az orbitális hülyeséget benyelted.
Amiről te beszélsz az a tápláléklánc csúcsa az ember de az nem okos hanem hülye mert nem megélhetésért gyakorol uralmat az állatokon hanem szórakozásból és profit szerzésből ezt hívják élelmiszer iparnak , ha tényleg okosabb lenne az ember akkor nem léteznének vágóhidak és nem vennénk el a természettől többet mint ami ujratermelődik ,ezért sem okosabb az ember csak beképzelt idióta az állatokhoz képest ,én már beláttam ezt úgyhogy kivétel vagyok természetesen.