Miért pont így és erre...
-
"1 azért mert nem tudod kitörölni ezt már megbeszéltük ,csak béta állapotban igaz az állítás de téged a részletek és a tények nem érdekelnek."
A tény az, hogy meditált vagy hipnotizált állapotban hatékonyabban tudod felidézni az emlékeket, olyanokat is, amiket normál tudatállapotban nem érsz el. Ennek egy oka, hogy az agynak sok funkciót kell ellátnia, de ilyen állapotban egy részét deaktiválod, így több erőforrás jut az emlékek rendezésére (kapcsolatok felépítésére, szelektálásra), felidézésére.
Az agynak nagyobb a kapacitása sokkal, mint amit ki tudunk használni, rengeteg információt tud eltárolni, ilyen módszerekkel ezt lehet fejleszteni. De ettől még nem fogsz tudni mindent megjegyezni, és nem igaz, hogy csak "béta állapotban" lehet törölni.
Tényként kezelsz olyat ,ami egyáltalán nem tény, bizonyítani eddig csak az ellenkezőjét sikerült.
"2 informatikai hiányosságaid mert valaminek a működési helyéből tényszerűen állítod hogy az maga a tár mert nem érdekel hogy a tárat a külön tudnod kell definiálni (elvét)"
Ezt meg elmagyaráztam már nem tudom hányszor, hogy ez miért baromság, nem fogom többször.
"kategorikusan tagadod hogy létezne tudományág ami ezekkel a visszahívható emlékekkel foglalkozik és a tudat állapotokat is valami ezoterikus dolognak tudod be miközben elismert tények."
Milyen tudományágra gondolsz itt most konkrétan? A tudatállapotokat nem tagadom, csak az ezoteriás belemagyarázásaidat.
"Ami az energia tanulás bonyolultság érvelésedet illeti arra csak annyit hogy már megint az 1 pont hiányosságaid bukkannak fel ,létezik villámolvasás ,fotoolvasás ,elmeprogramozás és nem hinném hogy különösen nagy fáradságodba telik bámulni egy papírt mégis megtanulod,szinte korlátlan információt tanulhatsz meg mert nem a tudatos elmédet használod hanem megtanulod összekötni a tudatalattidat a tudatoddal."
Nem hiszem, hogy lennének hiányosságaim ezzel kapcsolatban is, ahogy múltkor már elmondtam, foglalkoztam agykontrollal, villámolvasásról is sokat olvastam, így tudom, hogy melyik része az ami a valóság, és mi a belemagyarázás, "elmélet". A "szinte korlátlan" meg nagyon messze van a korlátlantól, pont annyira, hogy az is alátámasztja, hogy az agyban tárolódik az információ.
Ez a tudatalatti összekötése a tudattal meg egy ezoterikus bullshit szöveg.
"Az utolsódra én kérdeznék vissza , magyarázza már valaki el mi a picsa összefüggés van abban hogy "agy testhez képesti relatív tömeg" ."
Egy elefántnak vagy bálnának nagyságrendel nagyobb méretű és tömegű agya van, de ha a az agy/saját testtömeg arányát nézzük, jóval kisebb, mint például az emberé. Nyilván nem egy fajon belül kell nézni, de ha elolvastál volna egyetlen cikket is, ami erről szól, vagy a videókat megnézted volna, amit belinkeltem, ezt nagyon szépen elmagyarázzák benne.