Miért pont így és erre...
  • Balumann
    "Na látod nem nagy dolgot kértem én csak hogy áruld el mi az agy nyelve ,mert onnantól kezdve beszélhetsz tényszerű agyban tárolásról "

Hányszor magyarázzam még el, hogy felfogd végre. Ez igenis "nagy dolog" (hátha így jobban érted), rengeteg kutatás folyik ennek érdekében, hogy erről minél pontosabb ismereteink legyenek. A másik, hogy de igenis, k*vára lehet tényszerűen beszélni arról, hogy az agyban tárolódik el, mert minden alátámasztja, ez csak 1 a sok közül, hogy ki tudunk törölni is és az információ is elveszik. Nem értem egyszerűen, hogy miért olyan nehéz ezt feldolgozni.

"a logika szerint viszont nem mondhatod azt hogy nincs az agyban"

Ez a része majdnem igaz is, ha kiegészítjük azzal, hogy a logika és az ismereteink alapján.

"Ezenkívül rendszeresen beleesel abba a hibába hogy az agy működési helyeit ha ismered egyből ráfogod hogy ott tárolódik adat bár ez csak informatikai hiányosságaidra és megvezethetőségedre utal ,így belátom könnyű volt csőbe húzni azzal hogy eltávolítottuk azt a részt és az az emlék eltűnt"

Mostmár rendkívül kíváncsi lennék, hogy milyen informatikai hiányosságra utal az, hogy ha kitörlöm az emléket és az kitörlődik, akkor abból arra következtetek, hogy ott tárolódik, mégha nem is tudom pontosan, hogy hogyan (de mellette rengeteg más is alátámaszjta).

Szerinted mégis az agyunk mi a francnak van egyáltalán, miért van ekkora agyunk, miért igényel energiát a tanulás, gondolkodás (igen, ez is egy érv, ami szerintem elég nyomós ok), miért ilyen összetett, miért függ a tanulási és egyéb képesség az agysejtek számától, energiaigényétől, testhez képest relatív méretétől?