Miért pont így és erre...
-
Azért már kapizsgálod hogy mire kéne válaszolni amikor az agy nyelvéről beszélsz.
Na látod nem nagy dolgot kértem én csak hogy áruld el mi az agy nyelve ,mert onnantól kezdve beszélhetsz tényszerű agyban tárolásról ,ameddig azt nem tudod hogy mi a szőlő és mi a fa hullámvasút addig te nem beszélhetsz semmilyen tényszerű agyban tárolásról mert a mechanizmus ismeretének hiánya alapból kizárja hogy te tényként állapítsd meg az agyat mint tárolót és ez nem szakmai vita ez csupán mindenütt így van hozhatsz ide számítógépes példát is .
De te meg valamiért ezt nem akarod elfogadni mert kényszeresen igazságot akarsz hirdetni abból a frusztráltságból adódóan hogy 2014ben sem tudják mi az a tárolás ,a logika szerint viszont nem mondhatod azt hogy nincs az agyban hisz az unortodox antimaterialista kijelentés lenne, ezért jelennek meg napról napra ujabb cikkek újabb elméletekkel amik illuzorikusan kielégítik a magyarázat hiányát de te is tudod én is tudom hogy ezeknek semmi köze a mechanizmus leírásához , nem fogod soha megtudni a neurális hálózatok szerveződéséből ha ezer oldalas könyvet olvasol róluk hogy milyen struktúra írja le a szőlőt és milyen a fa hullámvasutat.
Ezenkívül rendszeresen beleesel abba a hibába hogy az agy működési helyeit ha ismered egyből ráfogod hogy ott tárolódik adat bár ez csak informatikai hiányosságaidra és megvezethetőségedre utal ,így belátom könnyű volt csőbe húzni azzal hogy eltávolítottuk azt a részt és az az emlék eltűnt ,ezért "ugyemilyen logikus hogy ott tárolódott az adat" . Ügyes körítés de a tárolásnak egészen más kritériumai vannak minthogy meglehessen magyarázni működéssel .