Miért pont így és erre...
-
Én minden kérdésedre válaszoltam, amire tudtam. Ha elbeszélünk egymás mellett, annak az az oka, hogy vagy te nem tudod feltenni értelmesen a kérdést, vagy te magad nem érted vagy a kérdést, vagy a választ.
"Nem is minősítem ezeket a hülyeségeket hogy lefilmeztük a memóriát ,baszki hogy értsd te nem a logikát filmezted le csak egy ezzel összefüggésbe hozható folyamatot amiből semmilyen kódolás nem derül ki magyarul amit lefilmeztél abból nem tudjuk meg hogy az milyen emlék ,lehet egy szőlő képe de lehet egy fa hullámvasút képe is."
Így van, ez így önmagában bármi lehet, és ez még a szakemberek feladata, hogy megértsék, hogyan tudnánk ebből mi is információt kiolvasni, hogyan tudnánk megfelelő emlékeket törölni vagy létrehozni. Világosan leírtam, hogy én azt próbálom végre megértetni veled, hogy az, hogy az emlékek az agyban tárolódnak el, nem kérdés, függetlenül attól, hogy tudunk-e mindent róla, vagy nem.
Azt, hogy az agyban hogyan jelenik meg az, amit a valóságból érzékelsz, hogyan tárolódik el, nem fogod megérteni az agyban lezajló folyamatok ismeretének hiányában, értsd meg végre mostmár! Ezek az agy nyelvén történnek, nem tudom máshogy megfogalmazni.
Neurális hálózatokról szerintem meg már hallottál...
Én téged nem foglak sohasem megérteni, az biztos. Miért jó játszani a hülyét...