Miért pont így és erre...
  • Balumann
    "már már tőlem kéritek számon hogy én magyarázzam el hol tárolódik és hogyan az információ"

Feltételezzük, hogy van valami értelmes indokod is megkérdőjelezni azt, hogy nem az agyban tárolódik el az információ, van valami valósághoz közelebbi elméleted, amit alá is tudsz támasztani valamilyen módszerrel. Pontosabban én nem feltételezem, csak próbállak rávezetni arra, hogy észrevedd, semmi valóságalapja nincs annak, hogy te tagadod az emlékek agyban tárolásának lehetőségét.

Semmilyen tényt nem kerültem ki, én is tudom, hogy nem tudunk mindent az emlékek tárolásával és az agy működésével kapcsolatban, de az továbbra is hazugság, hogy nem tudunk eleget(!) ahhoz, hogy ezt tényként kezeljük. Másik, hogy ha végre sikerül a tudósoknak meghatározni ezeket a mechanizmusokat, te akkor is el fogod utasítani, megérteni meg a büdös életbe nem fogod, mert nem ez a szakterületed, közelében sem vagy annak a tudásnak, hogy meg tudd érteni (én sem, de ha érted amit eddig írtam, akkor megérted, hogy ez nem is szükséges ahhoz... bár úgysem fogod).
    Ha azt hiszed, hogy valaha is le fogják tudni írni 10 mondatban az emlékek mechanizmusát, akkor tényleg nem értem, hogy mit keresel egy tudományos oldalon - bár így sem. Bosszantani tudsz másokat az értetlenkedéseddel, és megerősíteni a saját butaságodat magadban.