Miért pont így és erre...
  • Balumann
    Amit én állítok az az, hogy bőven eleget tudunk már az agy működéséről és emlékek eltárolásáról ahhoz, hogy ép eszű ember már nem kérdőjelezi meg, hogy ott tárolódnak el és a gondolkodás és minden más ott történik. Már csak azért is, mert jelenlegi ismereteink szerint nem is nagyon lehetne máshol, és nem is indokolja semmi, hogy máshol legyen. Fölösleges ezt hajtogatnod, hogy de még "nincs seholsem bizonyítva a működése" ... valóban, teljes egészében még nincs. De te még azt sem érted, ami le van írva, és ami alapján az előbbi teljesen nyilvánvaló.

Nyilván egy kőre meg nem mondom, hogy információkat tárol, kell valami, ami alapján lehet következtetni erre, és lehet vizsgálni, működéséből következtetni dolgokra. Ez az agy esetében 100%-osan adott.

"Csak neked kényelmesebb kikerülni a tényeket ,hellyette ráfogod hogy én nem olvastam el."

Nem kerültem ki semilyen tényt. És nem mondtam, hogy nem olvastad el (bár gyanítom, a javasolt videókat és dokumentumfilmet nem nézted meg, de szerintem visszavonom, neked felesleges is), csak azt, hogy azt te nem értetted meg, mert erősebb a kötődésed a saját fantáziavilágod, meggyőződésed iránt. Ezt akárhogy is tagadod, több mondatod és érvelési stílusod is bizonyítja.