Miért pont így és erre...
-
"de mondhattam volna saját álmokat vagy kitalált ujdonságokat is mert ez zárja ki azt a demagógiádat miszerint én semmilyen okot nem tudok arra mondani hogy miért nem feltétlenül kell az agyban a tárolás helynek lenni"
A saját emlékek létrehozására és álmokra ugyanúgy van pszichológiai magyarázat, ami összefüggésbe hozható az agyban megfigyelt molekuláris folyamatokkal. Akárhogy hajtogatod a hazugságaidat, csak magadat b*szod át vele, számomra egyértelmű, hogy te kűzdesz az ellen, hogy megértsd. Hidd már el, hogy én is örülnék, ha bármi is arra utalná, hogy nem az agy felelős az emlékezésért, a figyelemért és egyéb dolgokért, de minden ellene szól. Méghogy nincs egy tanulmány sem erről... csak te mindig kitalálsz valami magyarázatot magadnak, hogy az miért nem válasz, ahelyett hogy végiggondolnád és összeraknád, levonnád belőle a következtetést.
"A bakelites ellenérved is tárgytalan mert buta vagy ,ha valamiről nem tudjuk hogy információ tartalma van akkor nem is fogjuk feltételezni hogy az egy adathordozó ,a jövőben megtalált lemez csak egy darab szemétként lesz kezelve így senki nem fogja feltenni hogy nem rajta van az adat vagy rajta van"
Ez nagyszerű példa a hozzáállásodra, kitalálsz valami idióta magyarázatot, amivel azthiszed most jól megmagyaráztál mindent. Az már nyilván nem is lehetséges, hogy mondjuk olyan helyen találja meg, ahol egyértelmű, hogy tartalmaz valamit (pl. a saját tokjában, amin rajta van, hogy mi található a hanglemezen :D ), nameg ha megnézed nagyítóval/mikroszkóppal, akkor is látható, hogy nem csak egy indokolatlan szemétlemez, nem mintha ez lenne a lényege a példának.
"előbb kell ismerni a tárolási mechanizmus minden elemét minthogy azt el tudd dönteni egy tárgyról hogy az tároló ,magyarul olyan tároló nem létezik amelynek nem ismered a működését."
Nem, ez csak a te faszságod. Egyáltalán nem szükséges teljes egészében ismerjük ahhoz, hogy meg tudjuk állapítani, az agyban alakulnak-e ki az emlékek (megfigyelhetők-e olyan folyamatok, amik ezt lehetővé teszik, és olyan esetek, amik alátámasztják ezt (pl. emlékek törlése, betegségek esetén emlékezet-problémák, stb.). Ennél azért meg lényegesen többet tudunk már.
Én befejeztem, teljesen értelmetlen veled bármiről is beszélgetni, mert nem érted, automatikusan írod a hülyeségeidet gondolkodás nélkül.