Miért pont így és erre...
-
Nem értelmeztem félre semmit csak a te tudásod sekélyesen kevés hogy összerakd a képet .
Direkt azért hoztam fel a külső besugárzással keltett emlékeket ,de mondhattam volna saját álmokat vagy kitalált ujdonságokat is mert ez zárja ki azt a demagógiádat miszerint én semmilyen okot nem tudok arra mondani hogy miért nem feltétlenül kell az agyban a tárolás helynek lenni de te kizárólag csak arra látsz példát hogy ott lehet még akkor is ha egyetlen tanulmány sem létezik ami konkrétan leírna egy példát.
Te csak a kapcsolási rajz elvet tudod ismételgetni ,vagyis azt a demagógiát szajkózod hogy a neuronok hálózata mint kapcsolási mintázat egyben az emlék letárolt formája .És ezt hasonlítod holografikus elvhez csak a valóságban az a helyzet hogy a holografikus tárolót meg tudjuk magyarázni ,te meg a neuronok elvét nem tudod vagyis már megint csak egy nagybetűs elméletet állítasz be kizárólagosan elfogadható ténynek .
A bakelites ellenérved is tárgytalan mert buta vagy ,ha valamiről nem tudjuk hogy információ tartalma van akkor nem is fogjuk feltételezni hogy az egy adathordozó ,a jövőben megtalált lemez csak egy darab szemétként lesz kezelve így senki nem fogja feltenni hogy nem rajta van az adat vagy rajta van,ha meg eljutna vki odáig hogy feltegye ezt a kérdést akkor már ismerné a működési elvét és kiolvasta volna róla az infót de ez meg is válaszolja neki hogy igen ez maga az adathordozó .Ez a példa és a butaságod is azt bizonyítja és amit képtelen vagy felfogni hogy előbb kell ismerni a tárolási mechanizmus minden elemét minthogy azt el tudd dönteni egy tárgyról hogy az tároló ,magyarul olyan tároló nem létezik amelynek nem ismered a működését.