Miért pont így és erre...
-
Látod nem vagy te olyan dörzsölt ,szó szerint úgy reagáltál ahogy leírtam és még nekem írsz utóiratot ugyan már röhely.
Én elhiszem hogy a végtelenségig tudod dobálni random egymás után ezeket a semmire kellő mondatokat ,"a jelek az agy különböző területeiről érkeznek" rohadtul nem ez felkérés hanem az hogy tudd meghatározni azt ami a jelet megalkotja , mi van előbb a jel vagy a gondolat ? mi a jel és mi a gondolat,nagyon nem mindegy hogy mi akarjuk a jel keletkezését vagy a jel akar minket tudatba hozni . Festékes érveid is bukottak ,amikor először látod a képet semmilyen emléked nem lehet és nem kapcsolódhat hozzá mert a festményben nem az a lényeg hogy mi van rajta hanem hogy bepörgeti az agyad ,ezért van ezeknek nagy értékük ,valamit csinál amit semmilyen szögletes okoskodással nem tudsz rámagyarázni. Az ihlet ről hallottál már és akkor miért nem zseni feltaláló mindenki ha te így random három szóval kidumálod folyton az enigmát.
ui Legalább azokat hanyagold már hogy eddig nem ismerjük pontosan ,nyugodtan mondhatod fingunk sincs a mechanizmusokról.