Miért pont így és erre...
-
hihy #10307 Nem akarlak meggyőzni, lehet, hogy meg sem tehetném, ha éppen máshol tekeregsz.
Mielőtt kipróbálod az ebben a könyvben szereplő gyakorlatokat, győződj meg róla, hogy testileg és szellemileg egészséges vagy-e. Minden gyakorlat előtt vizsgáld meg a lelkiállapotodat, hogy megfelelően könnyed és kíváncsi-e. Hogy fokozd a fegyelmezettséged, tégy fel magadnak minden gyakorlat előtt egy kérdést! Például: Mit akarok tulajdonképpen? Milyen helyekre juthatok el testen kívüli utazóként? Milyen bolygókat és dimenziókat látogathatok meg? Ki lennék szívesen? Sosem késő az lenni, aki mindig is akartál lenni! „Az igazi felfedezőút nem arról szól, hogy új tájakat keresünk fel, hanem hogy új szemmel látunk.
Nos ezt azért linkeltem be, hogy lásd milyen marhaság az egész asztrálos utazás. Tegyük fek, hogy egy ember úgy nől fel, hogy semminemű kapcsolata nem lesz környezetével. De azért megtanul olvasni, beszélni minimum. Igaz, hogy ez már üti az abszúlútság tényét, de kössünk kompromisszumot. Elovassa a könyvet lelkesen, hisz is benne. Szerinted tud-e majd bármiféle utazást is véghez vinni?? Ugye hogy nem, hiszen nincs semmiféle "élettapasztalata".
Azonban az a személy, aki a kezdetektől fogva tömködte magába az infót, sőt az agya neuron kapcsolatai feltűnő sikerességről tettek bizonyságot, nos ő fog utazgatni. De csak oda amit már megismert, ahol járt akár személyesen, akár képzeletben. Sőt még a múltba is el tud jutni, de csak abba, melyikről tudomása van. Mondjuk olvasott Cézárról pár dolgot. Hozzá is ellátogathat, de csak annyira, amennyit tud róla.
Gondolom olvastál, olvasol könyvet. Én nagy könyvmoly voltam régebben. Ha te is, akkor tudod, hogy egy regény olvasása felér egy utazással. Ott vagy, te képzeled el a helyszínt még akkor is, ha az író szeretné az ő elképzelését rád erőltetni.
Nem akarom, nem is tudom az összes impulzust, hatást felsorolni ami egy átlag embert ér, de te is csak oda tudsz elutazni, ahol már "jártál".
Na egy példa. Te utazgatsz a naprendszerben. De hogyan is? Hát úgy, hogy bizonyára érdekel a csillagászat, és így képzeletben el tudsz oda jutni, amiről olvastál, halottál, vagy esetleg elképzeled.
De nem úgy, hogy hoppá körbe röppensz az asztrál testeddel a Jupiter körül, és felfedezel egy újabb holdját!!!
Kintebb pedig azért nem repkedsz, mert kevés az infód róla. Látod én már az ősrobbanásig is eljutottam.:D
Remélem értetted amit írtam te OKOS leányzó???????