Miért pont így és erre...
  • strepsils
    Az a baj veled hogy fel sem fogod melyik kérdésedre reagálok ,össze vissza értetlenkedsz , azért memória hiba mert már ezerszer megválaszoltam!
    A békacombos fekvő testes dolgaidat se tudom hová helyezni ,nem is értem mi ellen vagy miért érvelsz , én is arról beszéltem hogy a fekvő testben életben tartott szív nem utal lélekre észre ,ezt az orvostudomány az agyhalálig redukálta le tehát az agyhalott a hivatalosan is halott lény.

A jógás érvelésed is tévút ,azért mert te észnél voltál én nem azt állítottam hogy minden jóga gyakorlat asztráltestutazással és lélek kihelyezéssel jár ,amúgy is akkor is észnél lennél ,szóval nem tudom mi ellen érvelsz ,senki nem állított egy percig sem olyat hogy kettészakad az eszed és két helyen leszel tudatosan .
    Elkerülte a figyelmedet hogy én a test alvó állapotáról beszéltem mivel az az állapot orvosilag alvó állapotnak felel meg tehát nem tudjuk megkérdezni tőled hogy észnél vagy e ergó nem feltételezhetünk eszet az alvó (jóga állapotban is) testednek.

Te meg sem közelítetted az asztrál utazást ,maradtál a testedben ennyi. Nem kell itt botrányoskodni te buta ember.