Miért pont így és erre...
-
Megint elmondom memóriahibás barátom.
1 Ezüst fonál (olvass :asztrál test utazás,jóga,meditáció,keleti tanok,buddha,jógi)
2 Ostoba kérdés, te honnan tudod hogy a tükörbe nézve az te vagy (nem válik ketté a test énje és a lélek ,ha nem tűnt volna fel a test ilyenkor meditál,(alszik) tehát már szkeptikus logikával is ostobaság volt feltenned a kérdést,az alvó embertől sem kérdezed meg hogy hívják.
3 A test halála és a lélek halála két független dolog ,hogy hány testetöltésre emlékszik egy lélek vannak kutatások de erre te nem fogsz hagyatkozni,kár is tovább ragozni.
4 Továbbra is az ezüst fonattal van összekapcsolva a fizikai test az éter testtel ,a tudatod ilyenkor az éter testben van (nevezheted léleknek).Továbbra is csak egy db tudatod van egy valahol hisz az alvó testtel nem tudsz sakkozni, nincs pót ész pót lélek , és az agy továbbra sem mutatja tudatosság jeleit ,csupán életfunkciókat tart fent .Láthatod hogy a rögeszméd miszerint az észt folyamatosan az agyhoz kell társítanod csak a butaságod netovábbja hisz az alvó agynál nem beszélhetünk észről (öntudat csak alfától kezd megnyilvánulni (éber=béta))
5 Pszichológiai értelemben mint betegség létezik a kettős én fogalma ,sőt lehet 25 éned is , a testen kívüli barangolás kapcsán ugyan az lesz igaz ha 25 éned van mintha 1 éned lenne , az éter tested viszi mind a 25 öt és egy alvó húsdarab marad a szobában aki nem fogja mutatni 1 én megnyilvánulását sem.
6 Nem aggódom, köszönöm jól vagyok.