Miért pont így és erre...
  • strepsils
    Jólvan nem kell nekem magyarázkodnod ,tudom hogy simán a hit szóról beszéltél ,de ha te ennyire szigorú vagy magaddal az a te bajod . Akkor ha a barátod azt mondja kint esik a hó akkor te hogy ne legyen igaz a hülye állításod magadra minden esetben meggyőződsz róla hogy igaz e, mert a hit az tök mindegy hogy milyen hit ,minden másodpercben az agyad csak elhiszi a dolgokat ,nagyon ritkán vizsgálja meg a valódiságát, de szerintem ezzel te is tisztában vagy.
    Ezek után lehülyézel egy fél világot mintha létezne határvonal a szubjektív énekben aminek el kellene tudnia dönteni hogy mi a hihető és mi a nem hihető de a beképzeltséged nem tudja megérteni hogy az ami neked hihető (az is azért mert ezt tanultad és erre vágsz fel)az nem egy abszolút értékrend és főleg miért lenne hülye az az ember aki nem is járt 30éves koráig evolúció szakra és ezért nem hiszi el hogy a te hited a helyes hit. Ez sima bunkóság részedről.

De a testen kívüli linked nem jó ,mert az csak az érzékszervek becsapása én pedig hú de nagyon nem erre kerestem kísérletet ,hanem arra amikor valaki magától kilép a testéből és körbejár a házban majd beszámol az elrejtett dolgokról amit "alvás" közben helyeztek el a kísérletet végző kutatók így annak helyét és konkrétumát nem tudhatja az alvó alany. Na ezt nevezem én testen kívüli élménynek nem azt a maszlagot amit belinkeltél na persze mit is vártam.