Miért pont így és erre...
-
"Belátom tényleg jobb az így neked hogy véletlenszerű ,jobban hangzik amikor nem tudunk valamit és ezzel palástoljuk a nem tudásunkat ,de a jelentéseken nem változtat .Egy kutya"
Nem jobban hangzik. Azért véletlenszerű, mert nem véletlen, csak mi megfigyelők nem látjuk az okot. Ha véletlent írsz, akkor azzal azt feltételezed, hogy nem csak nem látjuk, hanem nincs is az ismereteink szerint (fizika, kvantummechanika törvényeivel magyarázható) oka. Teljesen mást jelentene, ezért nem véletlent írnak ilyen szövegkörnyezetben. Jó lenne, ha végre az eszedet is használnád, és nem csak a szótárból bemagolt meghatározást használnád.
#10119 Ez a matematikai definíció, én is leírtam már. Viszont most nem matematika segítségével írjuk le (nem véletlen esemény(ek)ről beszélünk, hanem valóságos jelenségekről).
"Mást sem ismételgetek hogy nem létezik a "valójában" ,ez csak a te valóságod ,tökre relatív hogy kinek a valóságában véletlen valami."
Igen, látom, hogy te ész nélkül csak ismételgeted ezt, és nem igaz. Mi meg ezt hajtogatjuk neked mindannyian már nem tudom mióta. Ha az evolúcióról beszélsz például, mindenkinek ugyan az a valóság, nincs semmi relatív benne.