Miért pont így és erre...
-
"Igen barátom TI beszéltek valahogy róla ,én meg definitív helyesen és szakszerűen használom ."
Nem használod helyesen. Amit te véletlennek nevezel, azt mindenhol véletlenszerűnek írják, ezt csak te nem érted, linkeltem példákat is. Méréstechnikából, jelfeldolgozásból és fizikából nálunk biztos, hogy nem is fogadnák el, ha azt mondanám, hogy véletlen a véletlenszerű helyett. Elvi hiba.
"Te meg nem érted hogy az ok mindig létezik ,függetlenül hogy ismered e,ez pusztán egy törvény ,semmi köze hogy mit tudsz megfigyelni a qfizikában."
Mégegyszer elmondom, hogy ez egyáltalán nem ilyen egyértelmű, főleg kvantummechanikában, ahol sokmindent csak valószínűséggel tudunk leírni. Időutazás nem tudom miért kevered ide, nem arról van szó ,hogy előtte történik-e valami vagy sem, hanem hogy ami történik, az valóban az előtte történtek függvénye-e, vagy van-e nem kiszámítható tényező is (ilyen lehetne például egy radioaktív bomlás ideje, ha nem lehetne felezési időről beszélni, akkor jóeséllyel már nem lenne igaz, amit írsz, és RD-nek lenne igaza).