Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
  • Gyöször
    #948
    Nekem egy r440-em van. (ez most a pedál)

    Na sikerült mindent felprogramozni az x52-re, hová küldhetem? email? Előre szólok, hogy nem lesz egyszerű megszokni, én úgy, hogy már profin zongoráztam a módok közt 2 éve, most 2 óra kellett neki, hogy ugyan azokra a dolgokra ráálljon a kezem

    Sikerült is végignyomni egy első recon küldetést, najó míg első előtti (mondjuk nulladik) küldetésen szokatóban voltam csúnyán leszedtek a mi28asomban ülve. Aztán bepattantam egy ka52be és én szedtem le csúnyán a 4 rah66ost, ami azelőtt az életemre tört meg két komplett farpot gyalultam le, ehhez egyszer haza kellett röppeni némi munícióért. :)

    Még majd a rádiózást kell beállítani, csak kicsit sok volt ez is mire összejött. EECH INI be beállítgatni, hogy a joyok minden axisa helyén legyen, pedál zoom stb. Aztán jött a szívás, a free track 2.2 mindig is összeveszett a logitech c200 webkamommal, játék közben kiugrált windowsba mert bejött a webcam control ablak stb. A freetrack 2.1el viszont minden perfektül ment.

    Aztán kellett volna még feltelepíteni a game commandert, csak nem volt kedvem betanítani, hogy "wingman 1 támadd a célpontom" (tab 1 1) wingman 1 térj vissza (tab 1 4) :D Ezért szegény wingman 1 elég hamar ment a levesbe mindig :)))

    Na élményszerű volt ez a 2-3 óra, az a helyzet, hogy nekem ez "A" játék. Szimulátor, vagy akármi, de ezzel úgy elvagyok, bocsi az ömlengésért