Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
  • Mumtaz
    #947
    A régit én is szerettem. Valahogy anno nekem is ment WIN7 alatt és eszem ágában sem volt lecserélni. Viszont van egy Saitek R660-as kormányom is, ami ugye szintén ugyanazt az SST progit használja, de a régi drivere Win7 alá nem jó, csak az új. Az meg egyértelmű, hogy két SST szoftvert nem lehet felrakni (régit az X52-nek, újat az R660-nak).

    Hülye saitek.

    Most hülyültem egyet az EECH-val. Beállítottam a trigger 2. fokozatának a CTRL+R (ez ugye a rearm/refuel cheat) kimentem lövöldözni hajóra, meg ami még jött. Szétlőttem egy hajócsoportot (carrier, fregatt, légpárnás) hajónként kb. 20db hellfire rakétával, aztán átruccantam lebombázni egy repteret, amire szintén elszórtam vagy 50-60 db hellfire-t. Arról persze nem beszélve, hogy közben jöttek helikopterek, amik az életemre akartak törni. Hogy ne legyen sok esélyük, gépenként megszórtam őket 10-12 stinger-rel.
    Mondjuk a cheat mindent kijavít, de ha a levegőben úgy találnak el, hogy mindkét hajtóműnek annyi, akkor a cheat nem sokat segít, mert ugye esély sincs a hajtómű újraindítására zuhanás közben, mert nincs rá idő.
    De jó móka volt :D