Hozzunk ki minél többet az AutoCAD-ből
  • plzltn
    #620
    http://5mp.eu/fajlok2/fabrikalo/diesel_www.5mp.eu_.zip

    Hát az nagy segítség lenne, ha valaki megcsinálná. Valszeg pár perc lehet a dolog, én meg egy hétvége óta gyötröm a kérdést.
    Ha valaki segít, akkor az alapinfók: a méretezés még nem történt meg, csak felvettem egy tetszőleges méretű szöveget, a szót: "diesel" és tettem alá egy vonalat, meg az "i" betű pontját a betűtesthez kötöttem. (mivel ha kivágják vaslemezből, akkor 2 csavarkötési pontnál a tankra szerelve, az egész "szónak" ott fixen rögzítve kell öntartónak lennie)
    A méretre csak 2 szabály van. 180 mm hosszú a mérete, és nem lehet magasabb 100 mm-nél, de alacsonyabb lehet. PL ennek a meglévő formának jó az aránya, érdemes lehet vízszintesen felvetetni vele a 180mm-t, az arányai miatt akkor messze alulmarad a magassága a limitnek.

    Aztán még a végén muszáj lesz egy szöveget kivágatni: "By plzltn". De ez még meg sincs tervezve, hova helyezhetném el. Gondoltam, ha az előbbi munkán megtanulom a CAD-et művelni, majd megcsinálom ezt is. Hát, ...ha más segítene, akkor a tanulás elmaradna...de mindegy. Csak meglegyen a tankembléma!
    mailom: plzltn_kukac_t-online.hu

    Ha valaki segítene, nagyon megköszönöm előre is.